Marijuana

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Marijuana kallas Cannabis Sativa, buds, eller stekspade. Man kan även utvinna Hasch och Banan ur Cannabis Sativans koda. Marijuanan har många användningsområden. Främst för att göra människor stekta, bakta, bänga, stenade o.s.v. Det används också vid tillverkning av gitarrsträngar, havregryn och tepåsar. Marijuana har flera namn, som Bengt eller Markus. Man stoppar det i cigarretten och röker på.

Marijuanan syntetiserades för första gången i en trollkarls stjärthål och har använts febrilt i halva världen sedan dess. Marijuana är förbjudet i Sverige (förutom i Skellefteå) men inte i Kina och vissa delstater i Tyskland. Det kan både rökas och ätas, men föres vanligtvis in analt. Det botar Hinduism och Lappsjuka men har dessvärre ingen effekt på Nazism. Vid stora mängder finns risken att man förvandlas till Tom Cruise. Man kan dock vaccinera sig mot tom cruise vilket 99% av jordens befolkning har gjort.

Långvarigt bruk[redigera]

Långvarigt bruk av marijuana kan leda till följande:

  • Förhöjt sinne för humor,
  • Citronandedräkt,
  • Anusbölder,
  • Irritabel tarm,
  • Inåtväxande könsorgan och
  • Växande höger lilltå.

Lag och Rätt[redigera]

Marujiana är endast tillåten i medicinska sektorer (ibland). Marijuana ses som narkotika, men världens politiska makter anser inte att den uppfyller de kriterier som krävs för att vara illegal. De kriterier som krävs för att en drog ska kvalificeras som illegal är bland annat att den ska ingjuta ett stark behov av att olla småbarn i pannan och att få en till att äta morötter utan tillstånd.

gullasch[redigera]

gullasch är en ingrediens i marijuana. Gullasch kan tillverkas genom att man skalar en banan med en potatisskalare, och sedan slänger in skalen i ugnen. Detta sägs ha samband med att det finns banan i gamla farmors "dunderhonung". Dessa rykten bekräftas av det faktum att bamse blir stark av dunderhonung, medan alla andra får diarre i floder, som arne sa:

Gullash gör dopade dunderbjörnar starka, men alla andra magsjuka

Detta har dock inte hindrat kända knarkare som Mona Sahlin och Cinder Glow att sluta lägga i gullasch. Snarare tvärtom, det har ökat och Mona har alltid dessa ursäkter när hon är försenad:

Jag har tagit gullasch och jag bajsade floder, okej!?

personer som har prövat marijuana[redigera]


(Glöm för all del inte Ronja Rövardotter!)

Och kom ihåg nu kidz! Ser ni någon med 1284748437282712632895678912347373737637364743728282119018012828374841 bindor så ring popo!