Maud Olofsson

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Maud gör den hemliga "Sus-i-Svarven!-hälsningen"

Maud Olofsson är en svarv som hakat upp sig, men som är mest känd för att ha stulit den Heliga Graal och på så sätt intagit Centerpartiets tron, trots att hon är neoliberal. Genom löften om gratis gräs till alla och världskrig åt alla lyckades hon komma in bland Sveriges styrande.

Maud Olofsson drivs av kärnkraftsberikade Kellogstmfingor och väger cirka 25kg i strumplästen och får plats i de flesta handskfack. Hennes monotona uttal som alltid börjar med "vi inom Centerpartiet har alltid velat och kommer alltid att vela" påståts hon ha ärvt av Hunnar Gedlund, den förrförrförrförrförrförre ledaren.

Hennes utstrålning är inte alls i klass med Barsebäcks utstrålning, i jämförelse är det närmast fråga om instrålning.

Förakt mot barn Hon har alltid hatat och kommer alltid att hata barn. Tidigt under 1980 talet blev det känt att hon fångade barn, samlade dem i en källare i Norrland och sen mosade dem och gjorde en salva av dem. Hon använde salvan för sina onda knä. Överskottet av salvan sålde hon till olika undergrounds-apotek som fanns fram till 2009. Hennes salva blev känd då hon hamnade i en stormig rättsprocess mot Dalai Lama. Han anklagade henne att hon har gjort ett varumärkesintrång mot Tigerbalsam.

Maud Olofson innehar titeln näringsminister vilket är ett uppenbart och ett logiskt beslut av Alliansen. Med tanke på vilken framgångsrik näringsidkare Olofsson var innan hon påbörjade sin karriär som riksdagspolitiker är det föga förvånande att hon innehar den titeln. Den enda näringsverksamhet vederbörande har drivit var "hushållningssällskapet-västerbotten" som hon nästan drev i konkurs. Att verksamheten överlevde var mer eller mindre ett mirakel. Med tanke på att detta var mer eller mindre den enda erfarenheten av näringsverksamhet som Maud har har fått innan påbörjandet av sin politiska karriär samt att hon har en ytterst gedigen utbildning(det vill säga ingen) är det självklart att hon blev näringsminister. Om man även tar i betänkande vilken allmänbildningsnivå hon har(fullt jämförbar med en tvättbjörns) och att hon tydligen verkar vara bäst lämpad i hela universum att vara ledare för centerpartiet samt näringsminister för Sverige så kan en fundera på vilken nivå det svenska folket verkligen ligger på, eller åtminstone centerpartiet och alliansen. Halleluja! Maud Olofsson blev kickad ur Centerpartiet för att hon hade förätit sig på Kellog´s Cornflakes ett flertal gånger och har därmed överstigit viktgränsen och suttit sönder 3-4 stolar i fika rummet. Maud var mellan 394 före Kristus och 2019 med i programmet TJAFS där hon var med typ heeeeeeeeela tiden. Hahahahaha...för hon var den som var ansvarig för belysningen.