McDonald's

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Vad som serveras på McDonalds

”För bara några år sedan var det kommunala drogdiscon som gällde för alla ungarna men numera är det McDonald's drogdiscon som gäller”

~ Ronald McDonald om McDonald's

”I Sovjetryssland går McDonald's ut och äter på DIG!!

~ Rysk Reversal om McDonald's

”Hahahahahahahahahahahahaha!”

~ Karl Marx om McDonald’s

”Inte alls bra!!”

~ Max personalchef om McDonald's

”Walla jag vill ha halalburgare din jävla majmun! Annars baxar jag din plånbok!!!!”

~ Indigo Zap om McDonald’s

”Kul ställe!”

~ Autumn Blaze om McDonald’s

McDonalds även kallat Rasvainen Kahvio, Fett-Konditoriet eller Göran Persson (eller McKalles som det kallades när det öppnade i Sverige) startades 1902 i USA, och är kända för sina knarkburgare och Pommes Frites med rakblad och Kokain Kola, som genom Ronald McDonalds blivit populära bland miljoner barn över hela världen som har även varit på Happy Meal. Företaget är numera den största sponsorn av OS för dopade. 1975 startade Mcdonalds även en armé, för att med våld skaffa sig större inflytande över världsekonomin. Armén består av små många barn från fattiga u-länder som lockats in till rika i-länder med löfte om att få en gratis Betamax-videobandspelare från 1983 ("Wow, vad häfigt", tänker de eftersom de växt upp i fattiga länder) och luras sedan till barnarbete för mycket låg lön. Någon video får de aldrig. Barnen får arbeta med att gå till Burger King och slå sönder deras restauranger. Lönen blir några cent/öre om året beroende på vilket land de bor i. Ronald McDonald leder armén. Mcdonalds hatar Pepsi och Cuba cola de vill inte ens ha det i sina resturanger. Mcdonalds vill helst ha kokain kola i sina resturanger för de är bra överrens med de. I Italien säljer de även pizza som meny i Mcdonalds.

En annan innovation på McDonald's restauranger runtom i världen är att bollhaven i etapper under åren 2004-2006 ersatts av piraya fylldabassänger, där ett lager plastbollar flyter på vattenytan.

Nu har jag lurat er! McDonalds är egentligen en libanesisk maffialiga som ägs av Asdad Muhammad, även känd som Ronald McDonald. Deras täckmantel är bara en vanlig amerikansk snabbmatskedja som säljer onyttig mat. Medlemmarna i denna maffiagrupp som även är stamkunder i snabbmatskedjan är mycket lätta att känna igen eftersom dem flesta är runda och väger över hundra kilogram. Eftersom jag skriver att McDonalds är en maffialiga är det så klart sant, det är bara att myndigheterna inte har bevis. Men den 6:e juni 1944 gick myndigheternas spioner fram över Omaha beach med kuddar under tröjorna för att förklä sig gick myndigheternas spioner in i McDonalds i Göteborg. Där upptäckte dem en ur McDonalds personal stå och läsa Max Hamburgares meny, det visade sig senare att McDonalds tagit alla sina recept från Max med bara få ändringar. Men de har även gjort vissa egna uppfinningar, deras största uppfinning kallas Big Mac. Men just nu råder dödläge mellan Max och McDonalds. Min katt attackerar mina fötter... Detta dödläge påminner om det kalla kriget om nordpolen. därför har det döpts till AngusBurger kriget. Det råder nu änumera dödläge mellan Max och McDonalds (Bortsett från vissa Burger King-anställda som skriker SHAME ON YOU!!!!!!!!! Och skallar McDonalds-personalen, även om dem inte alls är inblandade i dödläget).

Menyer i McDonalds[redigera]

"Hit med den där också!" Bild av Göran Perssons son Göran Persson JR.

På McDonald's Mcdonals brukar man beställa en burgare, tillbehör, dricka och en efterrätt. Det flesta burgare i mcdonalds innehåller bröd och kött eller korv och knark.

Hamburgare[redigera]

Hamburgare som har funnits Mcdonalds i ett tag[redigera]

Tillbehör[redigera]

Drycker[redigera]

Efterätter[redigera]


--Simon12345 (diskussion) 20 maj 2011 kl. 08.59 (UTC)<math>Skriv in oformaterad text här</math><math>[[Media:Skriv formeln här]][[''länkens namn''''''''Fet text'''''''''Fet text''''''''']]</math>

Privata drogdiscon[redigera]

Psykedeliske Ronald — McDonalds maskot.
  • En av de första besökarna var Indigo som överdoserade marijuana och LSD. Hon häktades 4 dagar senare när hon slog ner en 83-årig gubbe, troligen pga hallucinationer av drogerna. Hon släpptes 5 veckor senare. Trots det säger aina att hon fortfarande tar knark på daglig basis men att dom inte kommer storma hennes hem pga ” hon kommer kalla oss ’fuck aina’ 666 gånger”.
  • Göran Perssonhar också smakat knark på deras discon men han stämde McDonalds eftersom att det var för lite smör och Bamse. Han vann i rätten som hölls den 14 maj 2013 men fick bara 50 spänn. Dom pengarna lade han på smör som han delvis hade snattat från Ica.

Historiska Detaljer[redigera]

När Mt. Everest först bestegs någon gång efter att jorden skapades (hur fan ska jag kunna veta när???) stötte den självmordsbenägna idioten på någonting fascinerande... En McDonald's-restaurang med en 1'000'000:e kund-kampanj. Alltså bestegs Mt. Everest först av galna McDonald's-arbetare som trodde att det skulle bli en bra turistattraktion.(högt som fan och kallt som fan men visst...)

McPonisburgaren är en blanding av -IQ och småkukar. Det finns lite bajs,aina,rarrare och annat i. Allt är ekologiskt och kan köpas i din närmaste McDonald's affär! Dessutom med Indigo,s favoritdrog LSD!

Sanningen[redigera]

McDonalds skapades av reptilierna för att göra människor tjocka så att de skulle ge mer mat efter reptilie invationen 2090.