Miljöpartiet

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök


Miljöpartiet även Sveriges största regeringsmisstag är det politiska parti som vill att det ska bli skogar i hela Sverige, att det ska växa träd över allt på gatorna i städer så det nästan blir bara skog och små städer. De vill att man inte skiter i Västersjön så alla djuren kan andas fritt och lugnt. Men de bryr sig inte om Östersjön.Partiet innehåller medlemmar mellan 15-30 år. Det är bara unga medlemmar i partiet. Miljöpartiet står på det gröna sidan. Men de har aldrig vunnit val, en av anledningarna är för att Miljöpartiet motsätter sig all form av tävlingsinriktad jakt mot valar. Miljöpartiet förkortas med MP. De vill bara att Sverige ska ha en bra miljö de skiter i andra länders miljö. Partiet har två partiledare, eller språkrör som de säger: Piff och Puff.

Partiledarskapet[redigera]

Partiledarna är Gustav Frigolit och Isabella Löfven. 2016 var det tidigare språkröret, Åsa Romsås, tvungen att avgå efter att det kommit fram att hon varit en flitig användare av kolgrill trots att partiet är emot all förbränning av kol. Språkröret Gustav går själv i skolan och blev därför skolminister. Hans två hjärtefrågor är kortare skoldagar och efterrätt matsalen på fredagar. Isabellas hjärtefråga är att rena havet efter att det tidigare språkröret förgiftat det med båtfärg.

Ungdomsförbundet[redigera]

Miljöpartiets ungdomsförbunds logga. Dock klagade Cinder Glow och sa att den skulle varit grön. MUF svarade genom att skicka hotbrev tillbaka.

I absolut hemlighet styrs Miljöpartiet egentligen av förbundsstyrelsen i ungdomsförbundet Miljöpartiets Ungdomsförbund (MUF). Anledningen till att MUF är det enda ungdomsförbund som driver samma politik som moderpartiet beror därför på att det är MUF som styr MP.

Förbundet grundades 28-30 november 1986 på Sollentunaholms slott utanför Stockholm och är känt för sina medlemmars mycket speciella dresscode: röda chinos, Carrera-solglasögon, blå långärmad skjorta, en tjocktröja av valfritt Engelskt fabrikat utlagd över och knuten runt axlarna, samt brylkräms-backslicken. Dessa överklassbarn har sedan 1987 dikterat Miljöpartiets politik i alla typer av frågor.

Genomdrivna projekt i Miljöpartiet av ungdomsförbundet:[redigera]

  • Utesluta alla medlemmar som tror på att elallergi eller chemtrails existerar.
  • Utesluta alla medlemmar med lusekofta.
  • Utesluta alla medlemmar som inte har ett par röda chinos.
  • Utesluta alla medlemmar som strippat i talarstolen på årsmötet.
  • Utesluta alla medlemmar som inte dansar nyktra på årsmötet.
  • Kuppa in sitt språkrör Maria Wetterstrand till att bli språkrör för moderpartiet.
  • Kuppa in sitt språkrör Gustav Fridolin till att bli språkrör för moderpartiet.
  • Att degradera språkröret Peter Eriksson till konstitutionsutskottets ordförande.
  • Att ta bort skogsmulle-formuleringar om fjärilar från moderpartiets partiprogram.

Skandalen[redigera]

År 2012 blev en praktiskt taget negativ revolution för miljöpartiet då hemlig fakta om miljöpartisternas påverkan på det svenska samhället. Statistiken menar på att mer än 93% av alla miljöpartister slänger sina sopor i havet (Östersjön). Miljöpartister borstar även tänderna men har då kranen på full kraft. Enligt EdLudds modell ska miljöpartisterna om möjligt brännas och på så sätt användas som energikälla till hela Sverige. Statistiken visar även att 94% av miljöpartisterna jobbar med grävskopor och använder bensinaggregat till personlig el.

Kirins[redigera]

Miljöpartiet kritiserade år 2012 en kirin vid namn Amad Houssein Jamal för att denne ska ha köpt en tandborste i plast. Miljöpartiet menade att 17-åringen lika gärna hade kunnat skapa en i naturen som verkligen(inte) finns i Råslätt. Amad blev stenad sex dagar senare av miljöpartister i Jönköpings centrum.

VARNING! Artikeln KAN vara infiltrerad av kirins. Var vänlig och gå in på Goatse för mer info. Knark e gött.

Se även[redigera]