Mona Muslim

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Menu example .svg
Varning! vissa personer har funnit denna artikel motbjudande och har blivit äcklade av den. Vi ber dig, var vänlig tillför mer äckel så att alla blir det!!
Mona Muslim

Jag vet att du är och förblir vad du var, Allahu Akbar Muhammad Inshallah!

~ Mona Muslim om Sverige

”Inte bra!”

~ Margot Wallström om Mona Muslim

Mona Fingerborg Muslim, född Sahlin 9 mars 1457 i Yabrin, Västerbagdad län, är Mona Stalins hemliga alter ego och Profeten Muhammeds trettonde fru. Under sin karriär som socialdemokratisk politiker har Muslim bland annat varit ledamot i Sveriges riksnatt och Nedre chef i Den svarta börsen sedan i förrgår.

Familj och uppväxt[redigera]

Mona Muslim föddes år 1457 i en småstad vid namn Yabrin. En oäkting till Abdullah Ibn Hassans våldtäktsoffer. Hon hade en svår barndom då hon ofta blev slagen av sina grannar, lärare, förälder, ja typ alla förrutom satan. Det sägs i sägnen att det var för att Mona var en sate som rest sig ur underjorden för att utplåna den mänskligheten, vilken mänsklighet är dock oklart, men det finns misstankar. Ett bevis på hennes sataniska krafter är att hon (enligt sägnen) under 1803 under belägringen av Mecca åkallade demoner som reste sig ifrån underjorden för att driva ut osmanerna från staden. Under Mona Muslims tidiga barndom arbetade hennes far vid olika moskébyggen och familjen flyttade därför vid flera tillfällen. I mitten av 60-talet hamnade familjen återigen i Mekka i Saudiarabien och blev kvar där. Under sin uppväxttid hade Sahlin flera intressen, däribland islamisk körsång (mer känd som böneutrop) och (på senare tid) pojkar under 10 år. På gymnasiet gick hon dåvarande samhällsvetenskaplig linje i Saltsjöbadens sameskola och vid Södra Arabiska i Stockholm. Hon var även tidigare politiskt sakkunnig hos Ayatolla Khomeini och ordförande för Gaza arbetarekommun

Sahlin är sedan år 1982 gift med profeten Muhammed och de har tillsammans två barn. Muslim har även dottern Fadime, från ett tidigare förhållande med Josef Stalin.

Om kärleken till toblerone[redigera]

Monas stora svaghet är att hon är otroligt förtjust i Toblerone. Hon älskar den och älskar MED den, skulle man berätta vad som menas med det så skulle ni aldrig vilja äta chocklad igen. Något som närapå kostade hennes karriär. Mona var inte informerad om att Toblerone i Islam ses som något ytterst orent. Att hon dessutom hade använt goda muslimers pengar till att handla Toblerone framställde henne inte i bättre dager. Hon har kritiserat Jasmine för dennes hat mot Toblerone. 2018 snattade hon Toblerone från Tunaskolan i Lund. 2019 stal hon privatpersonen Kalle Ankas Toblerone.

Monas Motton[redigera]

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker"

"Jag hatar allt genuint typiskt svenskt"

"Om man är kvinna och muslim, då tycker man att det är häftigt att bli förtryckt. För mig är kvinnoförtryck det finaste uttrycket för vad islam är."

"Jag har alltid velat bo under en bordsduk i hela mitt liv"

"Jag känner mig politiskt korrekt och lite kränkt också."