My Little Pony

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Menu example .svg
Varning! vissa personer har funnit denna artikel motbjudande och har blivit äcklade av den. Vi ber dig, var vänlig tillför mer äckel så att alla blir det!!

My Little Pony är ett skitdålig program och en rippoff till Alla Vi Barn i Bullerbyn handlar alltså om färgglada små ponnier, ja på ytan kanske dom ser söta ut och sånt, MEN PÅ INSIDAN!... ja just det, på insidan så är dom riktigt kriminella och det mest fruktade hästarna någonsin. De har dessutom superkrafter som den där löjliga spandex gubben Supermannen, eller läderbögen Batman. Ja de håller på med en massa brott mot lagen också, och de sägs vara medhjälpare till Teletubbies och Junior Eurovision Song Contest , men det är fortfarande obevisat. Serieskaparen sägs vara August Strindberg. Det är också han som ska se till att varje varelse i universum kommer att få skärmlinser inopererade som visar serien dygnet runt. Detta för att orsaka livets undergång, målet bakom allt Augusts gjort sedan treårsåldern.

Twilight Sparkle[redigera]

,nu vet ni att man inte ska titta på 2 girls 1 cup, annars blir ni precis som henne Ledarn av ligan heter Twilight Sparkle, och hennes kraft är telekinesi, att flytta på grejer hur mycket än tunga dom är, så hon har varit till mycket hjälp när ponnyligan har stulit en massa diamanter från ett idiotsäkert kassavalv (näe! den var idiotsäker. inte ponnysäker.) hon brukar gömma sig i sitt trähus och läsa allt möjligt, ibland instruktioner på vapen och sånt, och ibland porrtidningar. Ibland äter hon upp Upanishaderna till frukost(trots att hon är hindu!?WTF!?).

Apple Jack[redigera]

Apple Jack är sååååå lycklig när hon får knarkäpple till frukost, lunch och middag... och kvällsmål

Näst på tur är Apple Jack, som är en ponny som är beroende av just precis KNARK! Det kanske ser ut som äpplen, men prova att titta inuti äpplen så har hon gjort ett alldeles eget knarkförråd, hon har även tagit på sig en cowboyhatt för att smuggla sig förbi vakterna med knarkäpplerna genom att bortförklara såhär: "du vet ju vad dom brukar säga: "one apple a day, keeps the doctor away"" varför tror du hon hade massa träd i sin trädgård i första början va?

Rarity[redigera]

här ser ni Rarity som ler efter att ha mobbat en överviktig ful gubbe

Näst på tur så har vi Rarity, ni kanske tror att Rarity är någon slags supersällsynt grej, men NEJ! Det är bara en vanlig vit ponny som tror att hon är så sexig, hon jobbar som prostituerad åt en liten drakunge som heter Spike (fult namn på en drake egentligen, jag hade tänkt mig mer på "eldkondomen" eller "girig reptiljävel", om han nu ska vara hallick). Rarity är också sexuellt attraherad av sig själv, så det är därför som hon fixar sig själv så jättesnygg och bryr sig enbart om utseendet och andras utseende, vilket har lett till att hon älskar att mobba fula ponnyn och allt annat folk.

Rainbow Dash[redigera]

Rainbow Dashs reaktion när hon såg wönderbultligans strippdans med Jockiboi

Hon är ligans snabba ponny, faktiskt snabbare än ljudet, till och med ljuset (tyvärr Albert Einstein, du får gå hem och grina till ditt håriga röv) Hon kan plocka upp alla ponnys på en gång och flyga iväg med dem i ljusets hastighet. (Ja ja, Jag vet att det är omöjligt att nå ljusets hastighet, men i Psyklopedins värld är ALLT möjligt) Hon drömmer om att få vara med i en StripparLiga som heter "Wönderbult" som bland annat består av: spitfire, Soarin och Fleetfoot. Hon brukar också suga mycket kuk. Hon är Född i Tallinn Estland

Fluttershy[redigera]

Fluttershy stod precis såhär när hon började göra en lapdance till Spike. hon kan också bli kåt på dig om du har tur

En utåtriktad galen liten ponny, hon visar sig blyg när man ser på henne, men egentligen så har hon brukat springa runt i Stockholm helnaken och skitit i folks trädgårdar och sjungit nazistsånger(va?!trots att hon är muslim?! Det trodde man inte!), hon är dessutom störtkär i drakungen Spike, (och det där namnet igen, faaaaaaaaaan jag hatar det!) ja Fluttershy har till och med brutit sig in i Spikes hus och gav honom en lap dance och en bröllopsring och bönade och bad om att få ha sex med drakungen, men tyvärr så fick inte Fluttershy det, så nu bor hon bland sina djur som hon skickar för att kidnappa andra djur. varför hon gör det, det är för att hon har en slags djurfetisch, hon tänder så hårt på djur så hon skickar ut porrbilder av sig själv med minst ett djur i bilden.

Pinkie Pie[redigera]

oh shit! Pinkie Pie kommer att våldta oss! göm era rövar! Precis som Hon våldtog alla Junior Eurovision Song Contest deltagare

Säkert har jag nämnt henne förut, som sagt så är hon Pingus personliga strippa, hon älskar att knarka kåtdroger som gör tjejer jättekåta precis som jag sa, hon är dessutom väldigt tjejig, eftersom hon är rosa, och beter sig som en ung tjej. Hon är den farligaste i ligan, eftersom hon våldtar varenda person som hon ser, men det händer bara om hon har knarkat tillräckligt förstås. Hon fick alla Junior Eurovision Song Contest Deltagare att känna smärta.

Applebloom[redigera]

Applebloom är alltså AppleJacks lillasyster som brukar hjälpa storsyrran att smuggla in knark in i äpplen, hon går med i en grupp som heter "kåtmärks desperata ponnyn" där man ska göra vad som helst för att få sin kåtmärke tatuerad på rumpan.

här ser vi Applebloom som använder söta små ögon för att lura vakterna att släppa förbi Appeljack och hon själv igenom.
Här ser ni "kåtmärks desperata ponnyn" efter all Narkotika

Sweetie Belle[redigera]

detta är alltså Sweetie Belle, fast egentligen heter hon Svette Bulle. (ni vet ju tv-bolaget, dem vill alltid ändra om namnet till någonting gulligt och fjesig) hon är lillasyster till Rarity och är också med i "kåtmärks desperata ponnyn".

Sweetie Belle är just nu och väntar på ett offer att komma förbi så att hon kan fånga offret och använda hans/hennes skinn till Raritys fina kläder

Scootaloo[redigera]

sen har vi Scootaloo, hon var världens bästa flygare förut, men en Katt har klöst sönder hennes vingar så nu kan hon bara använda vingarna som motorkraft till sin sparkcykel, vilket gör att hon kan köra moppe (VA? trots att hon är yngre än 15-16???) hon är OCKSÅ medlem i "kåtmärks desperata ponnyn" plus att hon har planerat att vara med i moppe-VM och vinna hela världsmästerskapet.

Scootaloo har tränat väldigt mycket, hon kör sitt dominerande "vinnarstreak" och vinner varenda moped-lopp

Big Macintosh[redigera]

Big Macintosh är en hanhäst som har ätit anabola steroider som ung, han är även storebrorsa till Applejack och Applebloom. ibland kallas han Big Mac också, (nej, inte McDonald's "big mac") han har jobbat förut som Hallick, men eftersom anabolan fick hans kuk att bli fjuttig så slutade han och började istället att plantera och transportera knarkäpple till alla ponnyn

Bronies[redigera]

Mlp Fim har under åren sķaffat sig en arme med onda anhängare, brownies! De är ytterst farliga och är kända för att knulla ponnier! I skrivande stund förbereder dig sig för att ta över världen med hjälp av August Strindberg och Fiskcord! Akta er!

Big Macintosh i hans tidigare dagar, Fluttershy var rätt förtjust i han då också


Shadowboltsligan[redigera]

De har man inte nämt så mycket men VÄNTA NI BARA dom var btw människor men vilken horunge bryr sig? Inte jag iallafall. Dom rånade gamlingar med demens samt banker på deras knark och pengar och knarkade upp allt samt köpte porrtidnigar för pengarna men år 2012 löstes ligan upp på grund av att medlemmarna gick skilda vägar. Medlemmarna och deras nutida karriär var

Lemon Zest jobbar nu som jag skrev tidigare som PK chef inom Svarta Börsen. Exakt vad hon gör är oklart men hon har stämt böcker och filmer som hon inte tyckte var tillräckligt PK. Lemon är även hora åt Bill Gates som är en groda och snuskigt rik. Typiska ursäkt: Amen för fan nu är du inte PK!

Indigo Zap har inget jobb,hon ”jobbar” som hora åt Muhammed. Indigo kallar sig gärna Ortengärin som jag har berättat och färgar håret KONSTANT mörkblått. Det är därför hennes hår ständigt är trassligt. Hon har även en karriär att vara dum mot polisen. Typisk ursäkt: Bara för att jag är blatte?!

Sunny Flare var ligans drama queen,hon kan gråta för att hennes favoritjeans är i tvätten. Hon brukade oftast vara den som fick uppehålla banken medans dom andra rånade dom. Idag jobbar hon som Voldemorts tjänare nummer 4. Typisk ursäkt:Ursäkta mig men min behå är i tvätten hjälp mig!

Sugarcoat var ligans hjärna,hon planerade varje dåd som ligan utförde. Man vet väldigt lite om Sugarcoat men enligt Arbetsförmedlingen så jobbar hon som sjuksköterska,dock utan någon som helst jävla utbildning. SUGARcoat äter knark till lunch. Typisk ursäkt:Knark. Knark är gott.

Sour Sweet vet man nästan inget om,förutom att hon är kurd och ockupationschef hos Svarta Börsen. Hon skall enligt KSSA just nu ha en bostad i Krimsta City men ingen vet säkert. Typisk ursäkt: Jag är landlös så du ska lyda mig!!

Till sist har vi den mest ökände: Sunset Abdollahraima Mahaida Al-Sowadah Shimmer som har gift sig med Baal-Ladin. Senare skilde han sig genom att säga talaq talaq talaq och direkt så bombade Sunset hela jävla Eiffeltornet. Hon samarbetade med Rambosmurfen. Hon ska samtidigt ha gift sig med Dusk Shine,Lime Citron,Rainbow Blitz och Cobalt Strike. Varför vet bara hon och de grabbarna. Hon har även tagit stenar från den kinesiska muren och ätit tillsammans med sitt barn,Narendra Modi. Typisk ursäkt: Hade ingen tid för sådant. Ska Riksdagen sprängas så ska den. Inga ursäkter.