Nalle Puh

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Nalle Puh är känd tysk nazistisk barnpropagandist som ofta blir förväxlad med Bamse. På engelska heter han Winnie The Pope. Han bor i ett murket träd med sina vänner Naze som är en liten svinhund på 5 år, Hare som är en... Hare, men som har dragning mot hinduism, Lejon som är en Panthera leo-attrapp?! Och naturligtvis Ruh som bor med sin pappa känguru-Bert-Åke. Bägge två är kängurur av bästa ariska ras. Och vi får naturligtvis inte glömma Pallas Athena som är en klok gammal uggla som berättar nazistpropaganda och rasistiska sagor då och då för sina vänner.

Nalle Puh och Pallas Athena vinkar till alla personliga slavar.

Nalle Puh[redigera]

En snäll halvnaken björn som är "nere i skiten" vilket manifesterar sig på så sätt att hans IQ med artificiella medel har nedsatts till cirka 75, och utövar expertis genom att initiera förment konstruktiva projekt som brukar förstöra för hans kompisar. Livnär sig på jäst honungsextrakt, vilket tros bidra till tillståndet. När honungen är slut så hamnar han i en självhypnotisk trance där han stjäl honung från andra. Nalle Puh har därvid liknats vid det politiska ledargarnityret i Svensk politik, ingen nämnd, men ingen heller glömd, speciellt inte moderaterna eller socialdemokraterna.

Naze[redigera]

En nazistsvinhund, med expertis på de allra dummaste tänkbara frågorna vid de allra dummaste tänkbara tillfället, med en falsettröst som även hade provocerat Mahatma Gandhi eller Moder Theresa till knytnävsstrid. Bilden av att Naze är feg och rädd för allting är en realistisk skildring av nazisters mentalitet. Han sitter och smider planer för att kunna ta över världen och skapa den perfekta rasen, men detta är ett utslag av hans ångestneurotiska natur, där han bekämpar den inre ångesten med fantasier om total kontroll över omvärldens onda makter.

Tiger[redigera]

Han är en attrapp och själva manifestationen av bedrägeri. Man tror att han existerar, när han i själva verket är en docka. Han rör sig och säger saker, men detta är bara en del av bedrägeriet. Tigers ändamål är naturligtvis att invagga små barn i den falska föreställningen att det faktiskt existerar tigrar som går på två ben och som talar. Ändamålet är naturligtvis att sända subliminala meddelanden till barnen, som får dem att tro att de själva är tigrar, och att därmed göra dem mer mottagliga för nazistpropaganda. Tiger gillar idén med koncentrationslägret som Pallas Athena startade.

Kanin[redigera]

Han har DAMP, vilket beror på att han är hare. Själva arten hare, Lepus lepus definieras som DAMP av biologer. Får raseriutbrott utan anledning och anfaller sina kompisar och smäller till dem med bakbenen. Står och hoppar skriker som han vore galen! Vilket han är. Också en figur som fördummar ("imbecillerar") barnen när dom sitter där och tittar. Han har en trädgård där han planterar raket som ser ut som en morot. Han vill utrota judar och 2017 vandaliserade han Fern Flares lägenhet i Trosa för att denne är judinna. Hon flyttade sedan till Malmö.

Ior[redigera]

En manodepressiv åsna. Ior är en idiot. Ingen bra förebild. Folk känner igen sig i Ior. En uppmaning till självmord (se självmord!).

Uggla (Pallas Athena)[redigera]

Läser sagor för dom små djuren och tar fram sin batong, som han demonstrerar när han vill att djuren skall somna, på så sätt att han dunkar vederbörande djur på pannan med vederbörande tillhygge. 1930 skapade han det första koncentrationslägret(Krtchhhisch eller nåt) för Kirins. Det varade till 1944. Pallas Athena gillar att läsa Mein Kampf för dom andra, där han läser en nazists berättelse om lägret som nämndes ovan.

Sorken[redigera]

Jobbar nattetid i underjorden. Helt klart en kommunist som jobbar på att störta Nalle Puh och company in i världskrig. Spindeln i nätet. Har sin egen maffia och dominerar skogen.

Kristoffer Robin[redigera]

Killen är paranoidschizofren. Han pratar med gosedjur som om de talade på sig, lever och rör sig. Man har låtit oberoende psykologer titta på saken, och kommit fram till att myndigheterna behöver göra något drastiskt, och det snarast!