Naruto

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Naruto/Emo/Fiskkakan som tyvärr är historiens huvudperson, trots att han inte är emot av alla emon

”Min favorit serie hö hö... uhh Vad pratade vi nu om igen?”

~ Martin Ljung om Naruto

”Jag? Pervers?? Vah!? Hur Kan du tro något sånt? ”

~ Orochimaru om Orochimaru

”I SOVIET RYSSLAND LADDAR NARUTO OLAGLIT NER DIG!!! ”

~ Rysk Refrens om Naruto

”Hahahahahahahahahaha!”

~ Cinder Glow om Naruto

Naruto, även känd som Fiskkakan, är en känd anime och manga som handlar om ninjawannabes som har en tendens att kasta metallskrot på varandra, även kända som kunais och shurikens. Hur tunga dessa saker än verkar finns det i oändlig mängd, i vissa fall i obefintliga fickor (som äro oändliga) på ninjawannabearnas kläder. Dessutom träffar metallföremålen aldrig sitt mål, såvida dem inte avfyras i stora mängder på ett snöigt berg på en okänd ort mot samuraiwannabies.

Karaktärerna äro emos som inte hör hemma i serien så länge det inte har en tragisk bakgrund eller väldigt coolt hår. Handlingen är om en liten unge som vill bli sin bys diktator och få alla ett erkänn att även han är emo. Animen är LÅÅÅÅÅÅNG!!!! (curse caps lock) varav majoriteten är fillers, vilket är det viktigaste med hela serien och det ända man absolut inte får missa.

Att huvudkaraktärens 12-åriga kompis som tro sig ha hela hans numera obefintliga klans hämnd på hans axlar och går över till den onda sidan och får kakor som belöning, är inte hälften så viktigt som att se dessa fillers, fillers är som bekant meningen med livet.

Förutom fillers, så finns det även ett annat livsviktigt ord, viktigare än Ciao och Amen, jordgubbar samt chockladströssel… ordet är DATTEBAYO, vilket används om och om igen i animen och skapar på detta vis en hjärntvättningsvåg över hela japan som endast utmärker sig genom sönderklottrade anteckningsblock samt uppsatser med orden DATTEBAYO!! Istället för ens eget namn. Det kan även upptäckas genom så kallade cosplayare som lever för att springa runt och skrika sig hesa och se så mysko ut som möjligt samtidigt som dom sitter och spelar gitarr. Man kan kalla dem 2000-talets motsvarighet till hippies.

Målet med serien är att förvrida världens befolkning att underkasta sig alla snubbar med gult hår och orange overaller. Samtidigt att alla hängiva fans ska börja odla enorma ögonbryn och svansar i olika antal av chakra.

Chakra[redigera]

Chakra är den outtömliga energikällan, (speciellt i fiskakkans/naruto/emo/huvudpersonens fall) som emo:na använder för att dra till sig uppmärksamhet för att visa alla hur synd det är om dem och hur mycket mer emo de är än alla andra. Det kan resultera i galet snurrande, självkloning och den mest vanliga och mest tårdrypande framställningen; att man kastar en rökbomb och byter plats med ett föremål (oftast en träbit) för att visa hur lågt personerna i ens by tycker man står i näringskedjan. Det finns oändliga antal sett att visa sin emoism, varvid vissa av dessa förutom användnig av chakra, kräver att man emoar sig under användningen. Dessa är även kända som summons, och plockar fram valfri extremt onödig varelse från ingenstans, och dessa kan sedan användas för att antingen flytta sitt lata ass någonstans eller bara vara nån som får stå ut med en.

De fem stora byarna[redigera]

Det finns fem stora byar som är större än alla andra, dessa är:

 • Sandlådan: Deras ledare som är en förebild för folket måste självklart vara ännu mer emo än alla andra, och slänger sand på alla som i stort sätt öppnar munnen.
 • Stenröset: I de andra byarna är detta den sista utvägen, men här är det det ända sättet att övertyga alla om hur emo man verkligen är, Man kastar helt enkelt sten på alla som någonsin tvivlat på att du är ett emo.
 • Hiddenleaf: Konohagakure (木ノ葉隠れの里 Konohagakure no Sato, bokstavligen "Hemlig By Bland Trädlöv"; även känd som "Hemlig by bland löven", "Hemliga Lövbyn" eller "Lövgömman"), eller Konoha, i korthet, är en av de fem stora ninjabyarna. Vilket även betyder att det är en av de fem byarna med en Kage som ledare, även känd som Hokage. På ett berg, inte olikt Mount Rushmore, som överblickar byn, är varje Hokages ansikte inhugget i berget. Den femte hokagen, Tsunade, har fått sitt ansikte uthugget i Shippuden.

Trots att Konoha har varit fredligt de senaste tolv åren är det en av de mäktigaste byarna som någonsin existerat, med ett mycket högre antal ninjainvånare än andra byar. Därmed har byn en stor militär kraft och ett stort inflytande. Konoha hade 87 Genins (72 i animeserien) som ställde upp i Chunin-examen av totalt 153 deltagande, vilket betyder att alla de andra byarna hade ett mycket mindre antal deltagande.

På Konohas ingångsport till byn finns tecknen (hiragana) あん (an, kanji: 庵) uppsatt. Detta betyder viloplats.

Masashi Kishimoto sa en gång: "Ja, där är det [modell över Konoha], det är min hemstad. Här växte jag upp som barn nära en militärbas, det fanns många träningsområden, och intill det låg staden. Eftersom jag växte upp på en plats som denna var jag intresserad av saker som specialförband, militärkartor, tremannalag, etc."

 • Vattenlandet: Trots att det är vatten vågar ingen bada, varför det? Jo för om man har roligt är man inget emo, och blir utsläng ur byn.
 • Molnberget: Behöver detta ens förklaras? Hallå? DET BARA SKRIKER EMO!!!

Några mindre byar[redigera]

Det finns många andra byar, men man orkar inte med alla så vi tar bara tre

 • ångbastun: Inget vet något om den här byn, eftersom alla är så emo att de gömmer sina ansikten i dis. Man kan bara gissa hur emo den är, eftersom masochisten (AKA emot) Hidan kommer därifrån.
 • Notboken: Inte en officiell by, utan skapad av snyggingen och psykopaten Orochimaru/Lord Voldemort så han har någonstans att gömma ungarna han kidnappar för att sedan tvinga dem att spela flöjt, lyssna på ballader från 1946 och bli rapeade av igelkottarna från Lövhögen.
 • Regnhålan: ...Ledaren är Pein. Get it?
 • Vattenridån: Vattenridån är en by där alla är så emo att de gömmer sig bakom vattenfall för att slippa få kontakt med omvärlden. Detta har även medfört att man vill bli odödlig för att kunna vara emo så länga som möjligt och döda alla i lövhögen. Alla i Vattenridån cuttar sig, ju fer man cuttar sig desto mer emo är man, det är därför som Kakuzu ser ut som han gör. Det är också välkänt att alla i Vattenridån är väldigt snåla och har skumma ögonfärger, titta bara på det snåla emot Kakuzu.

Ninjawannabes Team[redigera]

För en gångs skull ser Fiskkakan/Naruto någerlunda emo ut...

Team 7

 • Hatake Kakashi:Sensei över team 7, som alltid måste tjata om hur tragiskt det att hans vänner är inristade på en sten som skapdes när en arbetsfest gick för långt och alla trodde att de levde på vikingatiden och var tvugna att rista in en massa namn. Tack vare för mycket saké glömde alla inblandade bort varför stenen egentligen stod där, och man drog slutsatsen att alla som var nämda på stenen var döda. Felaktig information har fått Konoha att tro att K.I.A står för Killed In action, vilket är fel, när det riktiga svaret ska vara Kul I Amsterdam vilket uppenbarligen var stället där firmafesten hölls. Snart kom man på att detta inte var riktigt då vissa personer vars namn stod på stenen var levende, men eftersom de inte var så stora Emon gjorde det inget och man röjde dem snabbt ur vägen.
 • Uzumaki Naruto: En ninja som är så mycket sämre än alla andra att han blir bättre än dem. Påstås vara seriens huvudkaraktär, och lider av humörsväningar; i ena stunden är han glad och påtänd, i andra emo. Han blir mobbad för sin raspiga röst, vilket inte skulle vara ett problem hon han slutade röka. DATTABAYO!!
 • Uchiha Sasuke: Extremt irriterande Ungjäveljäveljävel aka Sawsgay aka SawsUKE. Liten emoidiot som alla vill döda. Han vill döda sin bror för att hans extremt onödiga klan blev dödad av denne, men egentligen är det bara en dålig ursäkt än att vara mer emo än fiskakan/naruto/huvudpersonen.
 • Haruno Sakura: En ninja som lyckats bli en ninja utan att ha en tragisk bakgrund och inte är helt emo:aktig. Det är fortfarande ett stort mysterium hur hon kom med i serien... saknar förmågan att uträtta något som helst med mening.


Team 8

 • Yuhi Kurenai :Mysko sak som inte riktigt vet hur hon ska bete sig för att övertyga alla om att hon verkligen är ett emo. Hon har hejjat på när hennes student Kiba Inuzuka först kastade ett piller (antagligen någon drog)åt sin hund innan han svalde ett själv. Merän detta och att hennes älskare dog av cancer och lämnade henne ensam mitt i sin gravisitet är det ända man vet. Tragiskt, visst, men hon ligger inte i emonas topplista.
 • Inuzuka Kiba:ingen har riktigt kommit på om märkena han har på kinderna är till för beskådning, eller en helt ny metod för att skära sigför att visa alla att han också är emo utan en allt för tragisk bakgrund samt en hund som vän,vilket alla vet att om man inte är ensam är man inget emo. Han förlorar även en av många emo-matcher mot fiskkakan/Naruto. Sammanfattning, misslyckat emo.
 • Aburame Shino:Troligen ett av världshistoriens största emon. Även om han her en miljön flugor till polare och man knapt vet något om han, spatserar han runt i lövhögen med enorma solbrillor. Han är väldigt tystlåten och antaglien en av sjukhusets mest kända person eftersom han försökt ta livet av sig så många gånger. Alltså, låt mig presenterar seriens VERKLIGA huvudperson gott folk, Emot av alla emon.... Shino Aburame....
 • Hyuuga Hinata:Snövit själv. Slåss med sig själv varje dag att trots att hon har det otroligt bra och välställt hitta på en ursäkt om hur emo hon egentligen är, detta har resulterat i att hon har fått sin tjänare(slav) Neji Hyuuga att spela upp ett enormt drama om de stora skillnaderna mellan de uppdiktatde "huvud"- och "gren" delarna av Hyuuga familjen. Denna teater gick så långt att hela Konoha fick reda på och utan att vara det minsta källkritiska köpt hela historien och våndas dag ut och dag in pga av att Hyuuga famlijen är så otroligt mycket mer emo än dem själva.


Team 9

 • Maito Gai:WTF? I stort sett den ende som inte försöker vara något som han inte är.. Eller vänta... Jovisst, han tog upp ett kapitel och minst en episod när hans rival/älskare Hatake Kakashi tvingade honom att gå 300 varv runt lövhögen på händer på grund av ett livsviktigt vadslagning om vem som var mest Emo, Gai förlorade uppenbarligen.
 • Rock Lee:Konstig typ som har kommit på ett utmärkt sätt för att skada och plåga sig själv.Springer omkring i en grön sparkdräkt och försöker varje gång någon påstår att han inte är ett emo att han nyligen föddes.... Låt er inte luras!!
 • Hyuuga Neji:medhjälpare till Hyuuga skandalen och skapade sig på så sätt status i lövhögen som ett av de största emona. Hinatas plan slog slint eftersom det var hennes släkting som fick det mesta av allas avundsjuka blickar då man kom fram till att det var mycket mer synd om Neji, och följligen är han alltså ett större emo än Hinata.


Team 10

 • Sarutobi Asuma: eller "cancerman" som ha även kallas. Syns sällan utan en cigarret, därav namnet. Den längst levande mannen någonsin med 185 cancertumörer och 24 olika cancersorter. Trots det överlever han... superpower: nästintill odödlig, såvida inte en pengagalning och religös självtorterare (aka silas) i molndräkter som kommer från en superhemlig orginisation som försöker insegla djur med svansar får för sig att de vill bjuda cancerman till deras te party... Då infinner sig döden.
 • Nara Shikamaru:einsteins reinkarnation. Kan inte göra mycket mer än att fånga in fienden med sin skugga och styra dem, på detta vis tvingar han dem att dansa "the-shika-shake" och hoppas på detta vis att göra denna dans världsberömd. För detta krävs givetvis att han fångar väldigt många emos. Annars kommer dansen fortsätta att vara en minioritet emot den ökända tangon.
 • Yamanaka Ino:Totalt onödig karaktär som går emot allt sunt förnuft. HON FÖRSÖKER INTE VARA EMO!!! Istället koncentrerar hon sig på att dela ut exploderande blommor till fienden, mitt i stridens hetta. Hon är också en utvecklingstörd tonåring som också med andra ord kallad FJORTIS! Med tanke på hennes solblekta hår och VÄLDIGT bleka ansikte(för mycket brunkräm)..sååå...iaaff, sedam slänger hon ALLTID med håret och tror hon kan ställa sig in på Sasuke(som är grunden till alla galna hon-fjortisar här i världen) vilket inte fungerar så bra att ens ställa sig in hos Choji. Enda haken är att hon inte använder 96-jeans(och en massa annat fjortis-aktigt)..fast precis som homo sapiens så utvecklas fjortisar till mer och mer och mer och mer utvecklingstörda.....

Fiender som också är emo[redigera]

VARNING! Följande text innehåller så kallade spoilers! Då du inte har sett Fiskkakan när han får stryk av Sakura Haruno för 3850 gången, när karaktärena Sai, Deidara, Sasori, Hidan, Kakuzu, Tobi, Konan eller Pein(Pain?) kommer in i serien, när Orochimaru försöker sig på sexuella trakaserier på Sasuke för 600000004 gången och av misstag råkar hamna inuti Sasuke, eller när Naruto/fiskkakan blir en jävla Tjernobyl-groda, så bör du INTE läsa följande text!

 • Orochimaru Ett perverst ormfreak som har förvånadsvärt många illasinnade fangirls. Han vill ta över emobarnet Sasukes kropp, han hatar Sasuke som person. Han vill egentligen bara ha Sasukes ögon för att kunna uppnå sitt livs högsta önskan; att bli mer emo än alla i hela världen(speciellt Itachi)!!! Han är stalkad av Psykoläkaren Yakushi Kabuto. Blev sönderhuggen av Sasuke och sealad av Itachi. Emo-brothers team up!
 • Kabuchimaru Orochimarus stalker Kabuto 'morfade' ihop sitt DNA med Orochimarus när denne dog. Sammanfattningsvis, så ser han nu ut som Michael själv förutom att han har stora, runda glasögon, grått kortklippt hår (Noes! Da ponytail ish gooone) och en helt ny klädstil. Allt detta för att han vill bevisa att även han kan vara emo.

Akatsuki [1] En gay orginisation full med emos. De har på sig långa svarta rockar som 1: Är helt idiotiska om det är varmt, 2: Måste vara svåra att springa i om det behövs, 3: Syns så bra att fienden ser en på långt håll när man smyger omkring i skogen i jakt på Fiskkakan. För att göra kläderna ännu mer onödiga har de trekantiga hattar som skymmer sikten för dem.

 • Itachi Uchiha Hatande kille som dödade sin helt onödiga klan och kommer därför bli dödad av sin helt emo bror (Yeah right, vi vet alla att Sas-gay är avundsjuk för att hans bror är snyggare än honom). Efter att ha dödat sin onödiga klan gick han med i en gay förening och blev Kisame Hoshigakis kompanjon. Han gillar att stå och titta på medan Kisame slåss och sedan hindra honom. Itachi har The Mangekyou Sharingan Of DOOM och han plågar gärna folk med den, även om det kommer göra honom blind så småningom.

Tydligen, så var Itachi en riktig helyllekille (med en tendens att döda folk) som agerade för Sawsgay och Lövhögens bästa. Sawsgay själv fick höra det här efter att Itachi hade tagit livet av sig i striden med denne. Efter att ha rörts till tårar beslöt han sig för att ära sin storebrors sista önskan genom att krossa den enda saken Itachi försökte skydda (Lövhögen) förutom Sawsgay själv. Oh, syskonkärlek.

 • Kisame Hoshigaki Också känd som what happens when a man fall in love with a fish. Han bär runt på ett jävligt tungt svärd helt i onödan hela tiden och har hittat på en catchphrase till det. I sin stora kärlek till svärdet har han till och med gett det ett namn, Samehada. Kisame älskar allt slags våld och slåss gärna. Hans kompanjon Itachi Uchiha brukar oftast stoppa honom, och det gör då Kisame även om han som är fysiskt starkare lätt hade kunnat få sin vilja fram. Han har en tendens att säga Desu ne alldeles för ofta för att det ska vara roligt.
 • Sasori En läskig typ på 35 som har en dockkropp så han kan lura folk att tro att han är runt 15. Han har inget tålamod alls för han blev bortskämd av sin farmor när hans föräldrar dog. Han kan kontrollera dockor och människor(!) som marionetter med hjälp av skumma chakratrådar. Han dog som ett äkta emo i sina dock-föräldrars famn. Han blev 'dödad' av sin farmor och Sakura, vilket ger honom en hög plats i tävlingen om vilken Akatsuki medlem som suger mest.
 • Deidara Helt jävla knäpp crossdresser som kallar explosioner för konst. Han är såklart emo som alla andra, men istället för att skära sig så spränger han av sig armarna då och då. Han är aggressiv när det handlar om konst, och ibland stryper han folk med benen. Deidara har lite för mycket kontakt med sin feminina sida. Deidara har också en hög plats i tävlingen eftersom Sawsgay lyckades irritera honom till den milda grad att han sprängde sig själv. Han slår dock inte Sasori. Det är även ett känt faktum att han är bög med Sasori. Sorry fangirls!
 • Kakuzu Pengagalning som klagar på att hans kompanjon tar för lång tid med sina ritualer när han själv tar onödiga omvägar för att tjäna mer pengar. Kakuzu har fem hjärtan för ett är inte nog. Han har också läbbiga tentakler mellan stygner över hela hans kropp (Måste jag ens påpeka hur jävla emo det är?). Men till motsats mot de flesta emon så vill han inte dö, och har nått den otroliga (och lite läskiga) åldern 91 år. Där tog det däremot slut. Kakuzu är på Sasoris nivå eftersom han blev offer för Fiskkakans Rasen-shuriken (=Emo attack)
 • Hidan En av de mest emo karaktärerna i serien. Han är masochist, för hans gud Jashin gillar det. Han gillar att mucka gräl med folk, speciellt de som kan döda honom. Om han nu kunde dö, vill säga. Hidan har ett väldigt färgstarkt ordförråd, och har hittills inte sagt tre meningar utan ordet fuck. Han är dessutom helt klart psykiskt störd, som man kan höra på hans glädjefyllda tjut under strider, galna skrattanfall och kraftiga humörsvängingar. Believe it or not, men han lever... I ett hål... Sprängd i bitar... Kul för honom.
 • Konan En idiot som tycker det är en bra idé att bo i Regnhålan även om hon är gjord av papper. Hon är den självutnämnda guden Peins ängel på grund av de fladdriga pappersvingarna hon har på ryggen. Hon är den enda kvinnan i Akatsuki för killarna hade tråkigt. Tyvärr för dem visade det sig att hon var lesbisk så killarna har inte en chans att komma ner i hennes byxor. Då, av någon anledning, "dog" en av Peins kroppar och han ersatte den med en kvinna... Hmm...
 • Pein Är den mest emo karaktären, det är därför han får vara huvudskurken. Namnet Nagato var inte emo nog, så han bytte till Pein (Pain). Han har storhetskomplex och tror att han är gud som ska frälsa världen genom att låta den känna smärta. Han har dessutom flera piercings för att visa att han gärna utsätter sig själv för smärta. Pein har sex kroppar, så han kan skära sig hur mycket han vill utan att dö. Han mötte sitt öde när han utmanade Naruto på en emotävling
 • Zetsu Knäppt växtfreak med en konstig köttätande växt runt överkroppen. Han har målat halva kroppen vit och andra halvan svart. Han talar i olika tonlägen för att folk ska tro att den svarta och vita sidan har konversationer med varandra. Det eller så hör han bara röster. Båda alternativen är lika oroande.
 • Tobi Har inget som helst att göra i Naruto eftersom han är lika emo som en regnbåge. Han existerar endast för att irritera Deidara så mycket att han kommer spränga Tobi. Det är Tobis hemliga önskan, att bli sprängd av Deidara. Han har en väldigt gay mask i färgen orange, som verkligen passar för en ninja som vill smälta in i omgivningen. Tobi gillar att ta åt sig äran för andras arbeten.

Otroligt nog, så är Tobi den ökände Madara Uchiha (Betydelse= Fläckig solfjäder). Han är över 100 år gammal och är den riktiga Akatsukiledaren. Som alla vet, så går insanity i Uchihafamiljen. Sasuke är helt jävla braindead, Itachi har sin beskärda del galenskap och Madara... Låt oss inte ta upp det...