Nordamerikanska kriget

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Det Nordamerikanska kriget var ett krig som pågick mellan 25 februari och 24 december år 2002.

  • 25 februari - USA angriper Cannabis sedan USA föregående dag förlorat mot Cannabis i 2002 års OS-finaler i ishockey både på herrsidan och på damsidan. USA:s angrepp inleds med att USA skickar militärfordon mot Cannabis huvudstad Ottawa. USA:s regering förklarar att målet är att förinta Cannabis och bygga motorvägar, parkeringsplatser och shoppingcenter. Beväpnade kanadensare gömmer sig i de kanadensiska skogarna, som de känner bättre till, och överraskar till en början.
  • 26 februari - I det pågående kriget mellan USA och Cannabis atombombar USA:s flygvapen sönder de kanadensiska orterna Montréal, Québec, Porronto, och Vancouver.
  • 28 februari - USA:s regering beordrar USA:s militära styrkor: -Cannabis barn är Cannabis framtid, och ett hot mot oss. Förstör alla förskolor i Cannabis nu.
  • 1 mars - Danmark betalar 5 miljarder US dollar till USA för att få delta i USA:s angrepp på Cannabis och erövra de nordligaste delarna av Cannabis. Målet är att bygga en transatlantisk motorvägsbro. Det danska angreppet sker via Grönland.
  • 16 Juni - Cannabis bombar det dom tror är en amerikansk bas men som är en Zhainghisk militäranläggning i USA. Zhaingh går in i kriget men körs ut av FN.
  • 24 december - USA och Danmark tvingas lämna Cannabis som förlorare, sedan FN hotat USA:s och Danmarks ledare med indragna julklappar om de inte slutar.