Oslo

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Oslo anses av många vara Norges huvudstad. Detta är dock fel, Oslo är nämligen i själva verket Sveriges huvudstad och råkar bara ligga i Norge. Detta har sorgligt nog lett till att Oslos invånare vet inte om att de är svenskar. Angående Norgehistorierna så är de ett hån mot en själv. Om en person från Oslo (som är en svensk) drar en svenskhistoria så är det ju ett hån mot de själva. Men dock utan deras vetskap eftersom att de inte vet att de är svenskar, detsamma gäller stockholmarna fast tvärtom.

Samhället[redigera]

Oslo bebos i huvudsak av människor och möss, det finns dock ytterst få katter i staden. Dess ost anses vara betydligt godare än andra städers motsvarigheter, något osloborna kämpat hårt för och uppges ha uppnått tack vare hög trivsel bland stadens kor. Ortsnamnet Oslo är mycket omdebatterat i Norge. Många vill återinföra det gamla namnet Kristiania, eftersom det associerar till knarket i danska Kristiania. Knarkassociation skulle locka turister, menar man.

Sevärdheter

Den individ som har haft den dåliga smaken att förringa sig till denna förskräckliga stad (det finns ju faktiskt ett skäl till att den har placerats så långt bort, nämligen att man INTE ska åka dit) finner ganska snart att där inget finns att se, ty både människorna och mössen håller till i ett sinnligt tunnelsystem och kommer enkom ut för att sälja ost till förbipasserande på lördagar. Om man då kommer på en söndag synes staden tom och öde, ja faktiskt såpass tom att där inte ens tycks finna några hus. Detta kan ju givetvis tyckas en aning märkligt men osloborna har varit såpass luriga att dom har övertalat den ökände trollkarlen David Copperfield att göra hela staden osynlig så att ingen ska kunna komma dit och stjäla deras ost. Detta osynlighetsfält gör dock inte att man kan passera igenom byggnaderna utan rätt vad det är kan man råka gå in i en vägg (för att råda bot på den åkommen bör man äta lyckopiller). Osloborna tyckte förstås att dom var makalöst smarta som gjorde detta, men efter ett tag upptäckte dom att det var lite genant att gå på toaletten då alla grannar numera hade fri insyn i ens hem och privata sfär. Därför tog dom beslut att flytta ned i kloaksystemet där det saknas ljus så ingen kan se något alls, detta försvårar givetvis osttillverkningen med hellre det än att hela grannskapet ska se när man avnjuter onani i avskildhet. Nu onanerar osloborna lite överallt eftersom ingen ändå ser någonting, och det påstås att ostarna har blivit saltare i smaken sen dom flyttade ned i tunnlarna.