Pingu

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”ڿڊڔݬڠݬػػػػؼګݢںۂہۋݶ۴ݶ۾ۈۃ”

~ Usama bin Laden om Pingu

”Nazist!!!!”

~ Stalin om Pingu

”Kuk”

~ Bamse om Pingu

Pingu är en jättefarlig pingvin som nafsar folk till döds med sin blodröda näbb, han bor i nordpolen tillsammans med hippie-pingvinen Mummel och jobbar som nazist för SNF (Svenska Nazist Föreningen).

Fakta om Pingu[redigera]

Pingu är bara 4 decimeter lång och otroligt fet, trots det så kan Pingu gå väldigt bra, appropå ordet "gå", pingus promenadläten brukar misstolkas som att din pappa onanerar till Frederick Reinfeldt. Pingu bor tillsammans med sin familj i en stålförstärkt igloo, Pingus pappa är en pedofil med impotens, hans mamma är en prostituerad pensionär med grönfärgs-fetish. (se artikeln GrönPingvinen om det finns ens något sånt skit) och till sist så har Pingu en lillasyster som tänder på träklossar för barn och urin, är i sällskap med sin barbara teddybjörn. Pingus kompisar Pingowski och Robert Gustafsson är alkoholister med tarmproblem. (Ja, dom har tarmproblem, har du någonsin noterat deras röster, deras läten menar på att de har tarmproblem, face it!) Pingu har också en flickvän, eller ja, mer som en personlig ful strippa, hon heter Pinkie Pie och är drogpåverkad av så kallade "kåtdroger" och gör tjejer jättekåta. Pingu har också deltagit i OS för dopade, men blev diskad för att ha stått och pissat på Knatte, Fnatte och Blatte. dessutom råkade han pissa på Sonic the Swensk och Super Marxio. Hans röst härmar Linus från "Linus i skitet" och låter väldigt mer efterblivet på grund av en ovanlig drog som han fick gratis från McDonalds.

Här ser ni Pingu hålla i en kontroll till en atombomb i Tyskland.
Här ser ni Pingus personliga strippa Pinkie Pie, just nu vill vi inte gå närmare eftersom hon har nyss knarkat kåtdroger i massor.

Pingus barnshow[redigera]

Pingu lyckades till och med förslava SVT (SVeriges Television) och sända en egen barnshow på TV. Barnshowen hette "Pingu" och visade honom och hans äventyr på nordpolen med Mummel, Pingowski och Robert Gustafsson. Han har även ett specialavsnitt där han torterar Arne Weise,Cinder Glow och jultomten.

Försvarsmetoder[redigera]

Här ser ni Pingus pappa som springer efter Göran Persson för att stjäla allt hans fett
Låt dig inte luras av Pingus söta fula fejs, han kan nafsa din anal till döds.

Om du ser Pingu, så ska du göra såhär beroende på vad du har:

Har du en släde, åk släde rakt mot Pingu och kör över honom.

Har du en pistol, skjut honom.

Har du med en hög kirin, låt bli...

Har du en kastrull, stoppa den på hans huvud och spring utav helvete.

Har du en atombomb, kör upp den i hans arsle och kuta som satan innan bomben detoneras (vilket du ändå inte hinner göra och blir ändå sprängd).