Pingvinkrigen

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Pingvinkrigen var två krig.

Första Pingvinkriget[redigera]

Första pingvinkriget nämns i vissa historieböcker som täcker 10 000 F.Kr till 5000 F.Kr, har med Det första Pimgvinkriget eller som det kallades då "Isfågelns era" var en konflikt som slutade med Slaget vid Valhall, där pingvinernas huvudarmé blev övermannade av en Människohär

Det är oklart över hur många som dog i striderna, när det hände och orsakerna bakom kriget. Men det spekuleras att det hela var p.g.a ett missförstånd mellan Ragnar Den Röde, Nord-folkets första upptäckresande runt syd och nordpolen, och Kejsarpingvinerna om hurvida man fick ha shorts på en Arktisk Sommardag eller inte.

Konflikten sägs börja när Ragnar Den Röde skulle åka hem med sin flotta för att fylla på med surströmming i föråden, när en bataljon av elitstyrkan The Wings anföll skeppen.

Ragnar hade förutsett detta och hade sagt till sina män att vara stridsredo, vilken är en av orsakena till att det bara blev mindre försluter

Men pingvinerna anföll också på en rad andra ställen runt om i världen där människorna var mindre förberedda och därför blev det ändå stora förluster för människorna.

Pingvinerna startade också ett annat krig senare som blev Det andra Pingvinkriget

Andra Pingvinkriget[redigera]

Andra pingvinkriget startade den 34 juni 1998 och slutade med att människorna gav upp inför de överväldiga Förenta Pingvin Kolonierna, vid resterna efter Orlando Sea World, den 2,543 februari år 2001.

I Andra Pingvinkriget så kämpade och dog många miljontals människor och tiotusentals pigviner på båda sidorna av de stridande parterna. Tidigare människoländer som T.ex. Indonesien, Sydafrika, Urugay och Nordkorea kämpade på Pingvinernas sida efter massiva anfall och slutligen kapitalationerna från länderna.

Det är många som tror att pingvinkrigen inte hände och att människan fortfarande är planetens dominanta art. Men det är illuminati, som styrs av kejsarpingviner, som har skapat denna mörkläggning.


Kriget började med en pingvin som kom till FN byggnaden i New York City med en krigsförklaring från Förenta Pingvin Kolonierna som följdes av en Bombräd av pingviner iförda jetpacks. Detta följdes av massiva anfall mot större delar av av världen som ligger nära Antarktis och snabba säkra segrar av pingvinerna

"All Hail the Penguin Overlords, All hail the Antarctic Dawn"