Pink Floyd

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Pink Floyd är en klubb med djupa britter som gör rockmusik som djupa människor i medelklassen uppskattar. Klubben bildades 30-talet i det regnigaste England. Klubben var okänd och mycket skygg ända tills 60-talet då de blev kända för att vara väldigt djupa.

Historia[redigera]

Knarkaren Syd Barret träffade en dag en besynnerlig man på gatan som sålde tidningen Extra Extra. Han hette Roger och kallades för "Fågel Roger". De blev bästa vänner och bestämde sig för att gå på djupet och bli filosofer. Syds flickvän Richard opererade sig då till man och gick med, det var hen som kom på att de skulle göra musik. Eftersom de var så djupa gömde de sig i en källare och tog droger tills Nick från Back Street Boys gick med på trummor och tvingade de andra att visa sig bland folk. Deras första skiva blev ett konceptalbum om papperstopp i skrivare och såldes i flera miljoner exemplar.

Musikstil[redigera]

"Bandet" är kända för att spela trots att de inte kan det och oftast spelar de på ostämda instrument. Någonting annat som kännetecknar deras musik är att låtarna är extremt långa, ibland flera veckor om man räknar in alla gitarrsolon. Detta blir mycket påfrestande eftersom de inte kan äta eller sova mitt under låtarna.

Bråket[redigera]

Richard som var den "riktiga" musikern i klubben brukade ibland tröttna på det hemska oljud som bandet gav ifrån sig och stämde då Rågers bas så att det iallafall lät okej. Detta ledde till att Råger blev skitförbannad och stämde Richard på flera miljarder dollar. Klubben upplöstes då och är fortfarande arga.

Album[redigera]

The paper in the printer is fucked up
Deeeeeeeeep
I'm not in tune and thats what I love
Jazz på Svenska
Rör inte mina stämskruvar
Wish you were in tune
The Ball
ZZZ????ZZZ (Deep II)
The Dark Side Of Her Ass
Cannibals
The division hell
The multiplication bell
The Final Fuck