Polis

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Broom icon.png Städning av denna extremt stökiga artikel anmodas!
Gör en god gärning: stöka runt och förbättra!
(Hämningar och skrupler är otillåtna!)
Polis minskar på grund av växthuseffekten - värst är situationen vid nordpolen

”I Sovjetryssland jagar BROTTSLINGARNA!! polisen”

~ Rysk Reversal om den sovjetryska polisen

Polis(aka aina när de mörkfärgade hetsar mot dem är ett vanligt uttryck "fuck aina")är ett yrke som en del väljer bara för att få bära skjutvapen och klå upp förtidspensionärer med stöd utav svensk lag. Det tycker de är jätteroligt, skriver de redan på sin ansökan till polishögskolan. Poliser bär blåa Kostymer här i Sverige.

Arbetssätt[redigera]

Polisen är en organisation som finns i alla länder. Förutom i Afghanistan (polisen där dog ut förra veckan när en självmordsbombare kom in på polishuset). Poliser arbetar för att upprätthålla lagen och för att hålla liv i munkbagerierna. Maffian tycker illa om polisen. Det beror på att dem bråkade en gång. Tanter gillar polisen. Vi tror att det beror på tanternas besynnerliga smak för män. Polisen brukar stanna stackars moppepojkar och folk som kör för fort istället för att göra det dem ska göra, vilket är att stoppa tjuvar

Polisbilar[redigera]

På polisbilen står det "Polis". enligt svensk lag får poliser bara jaga tjuvar om det står "Tjuv" på det misstänkta fordonet likadant som det står "polis" på polisbilen. Andra fördelar för polisen är att de kan komma fram enkelt och smidigt i trafiken genom att slå på blåljusen, även om de bara skall gå på fotboll eller ishockey.Polisbilar kan upfattas hotfulla och är mycket farliga.Men det döljder dem på bästa sätt. I sverige är det volvo v70 som har fått äran att vara polisbil. SAAB är skit förbannade för detta. Det tycker vi är ------- kul

polishästar[redigera]

Vissa poliser rider runt på häst. Dessa hästar är mycket speciella då det är det enda djuret i världen som har ett rövhål på ryggen. Hästarna gillar inte att bli antastade så rör dem inte! Dem gillar dock morötter och marsvin vill säga vin från mars.Påtala om djur har polisen en hund som kallas polishund som hjälper dem och fångar tjuvar.Hunden får inte äta polisens potatis utom då den är i tjänst (läs nedanstående text om potatisen)

Övrigt[redigera]

I Sverige utgår en stor del av makten över polisväsendet från Rånartjänst. Varje polis i Sverige måste ha en Potatis i fickan och en gris som går bredvid en gång i veckan. Om dom inte har det så blir de avstängda i två år och tre månader. Poliser gillar att utföra hastighets kontroller.

Malik[redigera]

Polisen hängde även den politiskt aktiva 16-åriga kirin vid namn Malik Aziz Farooq Kirin. Detta var under Första Feministkriget 2025-2028. Polisen fick hård kritik av Rånartjänst av detta. Även Folkrepubliken Sveriges befolkning demonstrerade, i ledning av Nalin Pekgul för att Malik var muslim och att polisen hängde honom utanför en moské.

EXTRA![redigera]

Sveriges tillträdande statsminister Fredrik Reinfeldt meddelade i september 2006 att hans regering kommer att se till att Sverige privatiserar polisen. Enda skillnaden mot tidigare är att den svenska staten inte längre har någon insyn i polisens arbete och att Rånartjänst äntligen kan ta betalt för polisens tjänster, detta kommer leder till att en svensk polisstat upprättas och därmed ett mycket bättre Sverige! (detta meddelande är absolut inte sponsrat av Moderaterna , utan av Rånartjänst).

Se absolut inte under detta, även om du vill bli kvitt den där störiga Arne Weise:[redigera]


the Police ---- the polis with the pussi dolls!!!