Politiker

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Se Göran Perssons för politiker utmärkande, helt tomma blick.

Politiker (Stupidopithecus ultra-ultrastupidus) är ett till ytan mycket människoliknande djur men med underutvecklad hjärna. Eftersom politikernas hjärnor slutar växa någon gång i förstadierna till puberteten når de aldrig tröskeln där hjärnan kan göra tillräckligt detaljerade åtskillnader för att kunna analysera sönder tankar, utan fastnar på hålla med eller säga emot-stadiet.

Det syns på mustaschen att Adolf Hitler var politiker, då den är en exakt ögonblicksbild av vilken mängd könshår politikerna som art har när deras hjärnor slutar att växa.

Det är därför politiker delar in sig i partier och antar att åsikter skulle hänga ihop bara för att de ofta har upprepats tillsammans, istället för att analysera om det ena påståendet följer logiskt från det andra påståendet som (riktiga) människor gör. Detta har dokumenterats av riktiga människor som har provat på politik men tröttnat, både i nutid [1] och i framtiden [2].

Politikernas ursprung[redigera]

Det faktum att politiker svarar tillräckligt fort på frågor för att kunna utnyttja det faktum att IQ-tester sker på tid till att dölja sin utvecklingsstörning tyder på att ursprunget till politikernas bristande hjärnkapacitet kommer från varelser som i vissa naturliga miljöer är livsdugliga och anpassade till att kunna fly från rovdjur. Vissa har föreslagit att politikernas gener för stagnerad hjärntillväxt ursprungligen kom från neandertalarna som Homo sapiens parade sig med och sedan genom adaptiv introgression selekterades positivt av evolutionen i det populationssegment som ledde till politikerna. Det faktum att neandertalarna hade stora hjärnor talar dock emot detta. Mer troligt är att Homo sapiens även parade sig med Homo erectus och att politikernas dumhet kommer därifrån (även om det även krävs en miljö som ytterligare odlar dumheten för att förklara varför dagens politiker uppför sig ännu mera illa än vad Homo erectus på sin tid gjorde, det sistnämnda bevisas mycket tydligt av det faktum att Homo erectus överlevde i nästan 2 miljoner år).

Numera skapar även psykiatrin politiker genom att med droger och elchocker förvandla människor till djur.

  1. Knapptryckarkompaniet
  2. Mutantupproret 99,4% DNA: Helvetet på Jorden finns (officiellt) till för att inte skada dig