Potatis

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Potatisar är det mest överskattade som finns och den naturliga fienden till ananasar. Potatisar är heterosexuella och oerhört ondsinta. De gömmer sig gärna helt öppet i matbutiker och restauranger. Om balansen bryts mellan det tiotusenåriga kriget mellan potatisar och ananasar och ena sidan kommer vilja ta över och förstöra världen. därför är det viktigt att se upp med att aldrig släppa en ananas eller potatis för nära ditt hem. Dem älskar att slicka på Slickapinnar och supa Vodka och Brännvin. Fredrik Reinfeldts huvud liknar en potatis, dock är denna form av potatis inte ätbar vilket man kan tro. Ordet potatis är vansinnigt fult, samt att det påminner om ordet "potta" på diverse språk påvisar att potatis smakar skit.


Begynnelsen[redigera]

Denna äckliga jävla ”knöl” som frodas i kobajs kommer från SydAmerika där den gärna kunde stannat. Den stora svälten på Irland gjorde att Irländare en gång i tiden fick "fly" till Amerika. Detta är potatisens fel, då denna ondskefulla jävel bestämde sig för sluta växa för att få Irländarna att fly sitt land. När de kom till Amerika fick de utstå rasism från folket som redan bodde där. Potatisen var orsaken till rasismen i Amerika. Det var en potatis som dödade president Kennedy, säger forskning. Det var en konspiration för att de skulle kunna odla sig själva i Vietnam utan att någon stör dem. Vi lär oss redan barndomen att äta denna helvetiska knöl. Ingen gillar egentligen den, men det är en konspiration av potatisindustrin att vi ska äta denna skiten till allt! Det roliga är att de försökte popularisera potatisen som leksak, något som vi ser i Toy Story. Deras slogan var;"hej jag kan flytta på min arm och sätta den i ögat på mig själv!". Det är väl en jävla tur att det inte blev en trend i hela världen.

Chips[redigera]

Sherlock insåg att potatis var fruktansvärt oätligt men var fortfarande inställd på att äta denna helvetiska knöl. Så han sliceade den, dränkte skiten i fett och salt förr att komma från den annars genomträngande smaken av avlopp. Chips kan också kallas rostat wellpapp dränkt i smör (av samma typ som används för att smörja traktorer och dylikt). Detta snacks från satans avgrund är också något som är rejält överskattat. Man köper det i påse och det är nog det värsta slöseri med utrymme som människan någonsin skådat (förutom alla människor som sitter i riksdagen. Det är älskat varenda överviktiga unge på planeten, och alla inkompetenta benrangel också, alla blinda av tron om att potatisen är "en nyttig grönsak!" Man ignorerar faktumet att det är en av våra mest vidriga och överskattade "livsmedel" som man modifierat med diverse livshotande smörjor. Chips är fullkomligt idiotiskt och jävligt överskattat, resulterar i äckliga chipstuttar, finnar och äts av främst av nördar.


Potatisskalare[redigera]

Detta verktyg är också något som är uppfunnet av satan, antingen är otyget slött så att man blir förbannad och nästan kastar iväg knölen från helvetet eller så är de "designade" av någon misslyckad "formgivare" så att man knappt kan använda dem för att de är oergonomiska och sylvassa så att man skär sönder fingrarna. Det får dina händer att lukta gammal disktrasa. Man kan tycka att det är fullkomligt IQ-befriat att döpa detta förbannade redskap efter just potatis som om att man inte kunde skala något annat än vidriga knölar med den. IQ-befriat är just vad det är. Det finns ingen vettig förklaring i världen på varför man namnger det som just potatisskalare. Kanske tänkte man att man ville ha ett sjukt fult och irriterande namn på en äcklig, jobbig uppfinning som inte tycks kunna fungera under några omständigheter som helst. Det ända sättet att undvika pottatisskalaren är att äta potatisen med skal, vilket gör att det smakar ännu värre än vanligt.


Pommes Frites och Bakad[redigera]

Pommes frites är älskat av var och varannan människa pga att tjocka amerikaner har spridit sin hamburgerkedja i hela världen och försöker sprida budskapet att "potatis är en nyttig grönsak!". Pommes är USA's valuta vid det här laget. Hur som helst, i grund och botten så är det bara frityren som smakar, och det gillar alla oundvikligt. Det är ju kul att bli tjock på något "nyttigt" som man gjort onyttigt med fetter och därigenom smakar avföring.Att man sedan bränner sig på dem när de serveras gör ingen direkt gladare. När man ska baka potatis så måste man först ta sig till en butik som säljer "extra stora" potatisar. Man låter fanskapet vara i en ugn i en halvlivstid för att ta fram den, skära i den och märka att den antingen fortfarande är rå eller sådär äckligt jävla smulig. Åter igen ska skiten dränkas i smör och fett för att folk ska vilja äta.


Potatisens gyllene regel[redigera]

Det man vinner i potatis förlorar man i näring. Vad menas med det? Jo, om man har en rund potatis som ska flyttas från golvet upp på ett bord krävs en viss kraft för att få upp potatisen på bordet, du förlorar näring. Om man istället lägger ut en lång planka och rullar upp potatisen på bordet går det åt mindre näring. Nackdelen är bara att det blir längre väg för stenen; det man vinner i potatis förlorar man i näring...

Lista över raser[redigera]

 • Kokt potatis -När du TROR att den är ätlig delar du den för att märka att HELVETET inte kokat klart eller är rått.
 • Sötpotatis - Så jävla vidrigt. En potatis kan inte vara söt.
 • Chips -tuttar. Som råkar vara populära.
 • Pommes frites -Ät ett paket smör.
 • Potatisgratäng -Nersaggad potatis under ost som inte kan få rätt konsistens.
 • Potatissallad -89% kål, lök och frätande ämnen med lite potatisskal -på burk
 • Råstekt potatis -What is this.. I don't even?!?!
 • Klyftpotatis -Det är ingen jävla apelsin vi talar om!!
 • Hasselbögspotatis -Rund med skåror i och med nötter på. Allt som saknas är ju gårdagens sperma.
 • Soffpotatis -Den satt i halsen
 • Potatis mos -"Martin Timells sågspån"
 • Potatismjöl - Tillsätt vatten och du har riktigt jävla slem.
 • Avokado -Giftig
 • Nypotatis - Man ser ingen skillnad på en gammal och en ny. De smakar ta mig fan likadant också.
 • Potatispuré med tryffel -Min hund heter Mozart
 • Röda potatisar -"Även kallade rosa"
 • Gröna potatisar -Livsfarliga
 • Gula -"Potatis är så jävla äckligt."
 • Potääder -"Skånskt skit"
 • Päror -"Skånskt skit"
 • Pantoffler -"Skånskt skit"
 • Poeteäedärh -"Skånskt skit"
 • Kartofflor -"Skånskt skit"
 • Pantåfflår -"Skånskt skit"
 • Potatisbullar -"Vart går gränsen egentligen?"
 • Raggmunkar -"Pedofili på kyrklig nivå"

Missionären[redigera]

Att människor uppskattar något som för det första ser ut som en älgpung, men som man sedan måste tvätta för att kunna skala dem (med allt djävulskap som det innebär...) och därefter koka dem i en halv evighet för att de ens ska vara ätliga ifrågasätts många gånger och har väckt stora diskussioner och frågor kring potatisar. Potatisar älskar att slicka på Slickapinnar och supa Vodka och Brännvin. Potatis är också en rotfrukt som sover nere i marken sen säger det: PLUPP -Och så har det blivit en potatis.