PsykNyheter:Van Halen skapar domedagsmaskin

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

7 Augusti 2153

OMLOPPSBANA, JORDEN -- Tidigt på tisdagmorgon den sjunde Augusti år 2153 anfölls Jorden av vad som såg ut som en utomjordisk klotformad sond som med vad ögonvittnen beskrivit som en "Super-ultra-mega-dödsstråle" brände ett långt hål i planetens yta, vilket resulterade i sju miljoner dödsfall.

Bara några timmar senare hölls en presskonferens i vita huset, där USA:s president gav allmänheten följande uttalande:

"De attacker som igår utfördes mot vårt land och några oviktiga skitländer jag inte vet hur man uttalar var mer än bara terrorattacker; de var krigshandlingar. Vår underrättelsetjänst har helt utan någon ansträngning alls gissat sig fram till att handlingarna utfördes av terrordansbandet Van Halen, som nyligen återförrenats och nu planerar en ny världsturné.
Detta är en fiende som anfaller oskyldiga och maktlösa, för att sedan gömma sig. Denna fiende anföll inte bara vårt folk; utan allt hårdrocksälskande folk världen över. Amerikas förenta stater kommer göra allt i sin makt för att besegra denna fiende. Vi kommer vara tålmodiga och fokuserade.
Slaget kommer kräva tid och kraft, men tveka inte; vi kommer segra. Vi tänker inte låta fienden vinna kriget genom att förändra vår livsstil, eller beröva oss vår frihet.
Tack. Och Gud välsigne Amerika."

Sonden, som till största delen brann upp när den passerade in i Jordens atmosfär tros ha använt helt ny energikälla, vilket gav den kraft som behövdes för ett anfall av den karaktären. Metal(l)experter tror att denna energikälla består av en resonanskammare, i vilken ljudet från skrikande gitarrer förstärks när det studsar på väggarna, vilket skapar en kedjereaktion som genererar enorma mängder energi. Dessa teorier uppstod efter att ögonvittnen påstår sig ha sett Eddie Van Halen fly från platsen efter att vad som var kvar av sonden kraschat i Nevada-öknen.

Van Halen kunde inte nås för en kommentar. Dock har det börjat spekulerats hur Mr.Halen har rymt från den amerikanska underättelse tjänsten CIA. Men det ända som har blivit bekräftat är att han flg iväg på en flygande dator.