Psykolog

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Psykologer är totala idioter. Deras hjärnor är hopkok av delar med olika funktioner som måste ha skapats av en vansinnigt dum berusad gud, till skillnad mot människors hjärnor där igenkänningsprincipen betyder att det inte går att skilja mellan tankar och känslor vilket tillåter nya vetenskapliga idéer att uppstå och som faktiskt kan vara släkt med aporna. Men så dumma som psykologerna är tror de att psykologer också är släkt med apor och att människors hjärnor liknar psykologers ändå. Vissa psykologer tror till och med att apors hjärnor liknar psykologers, men då snackar de bara ännu mera skit. Det har föreslagits att psykologerna en gång var människor men fick sina hjärnor förstörda av gas, men då återstår frågan hur psykologerna kan andas.

Psykologer lever av att lura människor att må dåligt, sedan låtsas hjälpa dem så att de blir beroende av det, och ta betalt.

För att få det att se ut som om människor var som psykologer har psykologerna begått folkmord på människor som inte passar in i deras tro. Genom att påstå att människor skulle ha ärvt en "instinkt" att skada "andra sorter" men inte "sin egen sort" från förfäder som hanterade konflikter utan konstgjorda vapen (som om någon sådan instinkt skulle kunna finnas kvar efter miljoner år av redskapsanvändning) fick de FNs stöd för folkmord på alla annorlunda människor. Det är därför det inte finns amazoner eller negrer längre och alla TV-program har svensk text.

Alla manliga psykologer är våldtäktsmän. De är antingen heterosexuella eller homosexuella, det finns inga bisexuella psykologer. Psykologkvinnor har ingen sexualitet alls, utan underkastar sig bara psykologmännen. När psykologer ser bisexuella människor, eller kvinnor som vill ha sex för skoj skull, begår psykologerna mord på de människorna.