Rasmus Fransson

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Rasmus Rasistmus Fjortis Lena Handen Fransson är en människa, från släcket homo-kanintebestämmasigomsinsexualitet.


Han föddes imorgon, och dog när han såg sin mamma.


Rasmus har tre syskon. En syster och två vollybollar ,varav en heter Wilson och råkar vara bästa vän med Tom Hanks efter ett oväntat öäventyr.


Kändisskap[redigera]

Rasmus blev en avdankad B-kändis när han var med i TV6 "äntligen Borta" där Martin Timell brände ner deras hus. Detta uppskattades av publiken så mycket att det blev ett återkommande mål i kommande avsnitt. Rasmus gick om Anna Book i popularitet, och han fick även svart bälte i OS-grenen att gråta i media. Detta var något endast Anna Book lyckat med tidigare, då man måste vara extremt kändiskåt och avdankad för att kunna uppnå denna ärofyllda titel.


Anna blev dock väldigt sur när hon insåg att Rasmus var mer populär än vad hon var. Anna började då planera hur hon skulle hämnas på Rasmus. Som tack för att Anna delade med sig av sin grad, ville han återgälda henne på något sätt. Det slutade med att han lärde Anna hennes ABQ. Som tack för detta ville då Anna återgälda Rasmus.


Hon ville ju inte hämnas längre, så istället skrev hon en låt baserat på vad hon nyss lärt sig tillägnad Rasmus. Låten blev en megahit i Moldavien då bönder ville valla sina kor (se: Rasmus Mamma)


Tidiga år[redigera]

Rasmus föddes i den faktiska huvudstaden av Sverige:Rinkeby år 1991. Rasmus var en ensam pojke. Han hade inte några vänner. Bara kossor (se: Julia Micran) och sin högerhand.

Han var så smart att han fick flytta upp en klass. Där satt han bredvid en kille som hette MANOJ DAT FIKUSSSSSSSSEEEEEEEEEEN som snackade bengali och (ibland) engelska. Rasmus märkte att killen gillade honom, så i sjuan så bjöd han MANOJ på fyllefest hos honom. Det blev första gången han utövade BDSM på hög nivå med sig själv som dominant då han alltid var den som blev bunden.

Han gillade inte andra barn då han "inte var pedofil". Men då Holland har en extremt låg ålder på lagligt sex började han att dejta Dutch mens (se: Den flygande holländaren ).


Men då han är en "kåt ungdom som gör allt och alla"(-Rasmus Fransson) och "absolut inte en pedofil" så började han ge sig på en speciell person. Nämligen självaste "Ernest nallebjörnen" Ernst Kirchsteiger.


Rasmus förssökte verkligen att det skulle bli något, men Ernest lade inte ens märke till Rasmus. Vad Rasmus än gjorde funkade det inte. Detta är ett resultat av att Ernst ville lägga all sin tid på att dekorera folks sommarstugor mot deras vilja samtidigt som han leker med tv-kameror (eller så var Ernest kanske inte bara homosexuell till skillnad mot Rasmus. Detta är dock inte så troligt då Ernst helt klart är smygbög). Rasmus växte upp till att bli en framgångsrik man. Han hjälper nu till en gång i veckan på härbärget. På sin rast brukar han smyga till bakdörren och leka med små barn då. . Som manoj.och våldta flugor.