Ronald McDonald

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.


”Old McDonald had a drug restaurant”

~ Robert Burns om Ronald McDonald

”Den gamle gneten är det sämsta från Skottland. Fast det säger inte så mycket, ty allt annat är ju, som bekant, bra där”

~ Martin Ljung

”Hahahahahahahahahaha!”

~ Göran Persson
Ronald McDonald?

Ronald McDonald är McDonalds maskot. Han föddes 1926 på en bondgård i Skottland i Storbritannien. Redan tidigt i barndomen började han intressera sig för skapandet av en stark skotsk självständighetsrörelse (Nazist sedan 1933), och 1946 tog han initiativ till startadet av ett våldsamt uppror mot den brittiska regeringen. Ronald McDonalds gäng började om nätterna sätta lekplatser över hela Storbritannien i brand. Meningen var att alla barn skulle bli ledsna anakronarzisister, och göra uppror mot den brittiska regeringen för att de inte påskyndade återuppbyggnaden. 1951 greps han av brittisk polis i London, och dömdes av en lokal domstol till 3 års fängelse. Han rymde 1954, och förfalskade sitt pass och stack till USA genom att sno en trampebåt i Londons hamn och i den ta sig hela vägen över Atlanten. Väl framme i USA ansökte han om att få bli medborgare, vilket han blev 1956. 1963 blev han McDonald's egen maskot. På McDonalds hjälper han till bland annat genom att göra knarkburgare till alla narkotikasugna barn.

Ronald McDonald och sport[redigera]

Ronald McDonald var väldigt glad över sin lyckade racingkarriär.

Han har även tävlat för USA i OS för dopade, individuellt i OS för dopade 1995 där han slogs ut i åttondelsfinalen i ninjutsu av Lotta Engberg, i OS för dopade 1996, och OS för dopade 1997 där han båda gångerna tog guld i trampebilstävlingen. Han har även ingått i USA:s segrande brännbollslag i OS för dopade 1998 och OS för dopade 1999. Han har även tävlat i goatse, där han segrade vid VM i Goatse 2004. För övrigt så tränar Ronald ninjutsu på fritiden.

Våldsamma metoder[redigera]

Ronald McDonald är känd för att använda extremt våldsamma metoder för att värna om McDonalds plats som den regerande snabbmatskedjan. År 2007 massakrerade han en nyöppnad friterad kyckling-butik. Händelsen filmatiserades senare och laddades upp på YouTube https://www.youtube.com/watch?v=kI6ioPSKUgQ


Kuks Lyx Klan[redigera]

Kuks Lyx Klan, eller KKK som några skulle vara mer bekanta med, är en hemlig säkt vars medlämmar går ut på nätterna utklädda till spöken och leker bus eller godis med små barn. Dom jagar hundar och enhörningar också. För mer info så läs om Kuks Lyx Klan.

Kärlek[redigera]

Alla i Wardha är dökära i honom och Eminem enligt en undersökning från 2014. Ronald McDonald är inte kär tillbaka.

Sångare[redigera]

Under sin mångsida kariär har Ronald McDonald även varit sångare i dansbandet Old McDonaldz.[1]

Referenser[redigera]

  1. That fucking kirin/Know your meme