Rosengård

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Ranekrankt.png

Denna artikel KAN UPPFATTAS SOM DJUPT KRÄNKANDE.

Björn Ranelid blir förfärad. Så om du inte är alltför ondskefull: förbättra artikeln.

Goda gärningar är bra för själen.


VARNING: Får absolut inte blandas ihop med Salsta

Rosengård är Sveriges huvudstad. Det bor 1,6 miljoner bögar i Rosengård och befolkningen ökar ständigt. Främst på grund av alla invandrande kirins som kommer med sharia!

Historia[redigera]

Staden grundades av Göran Persson år 1925 för att kunna genomföra miljonprogrammet. Det kallades så för att Persson ville fira sin miljonte räkmacka och det innebar att man skulle importera billig arbetskraft för att kunna fiska fler räkmackor.[1]

Framtid[redigera]

Nu planerar Mona Sahlin att bygga en mur runt Rosengård för att skydda invånarna där från övriga världen. Eftersom brottsligheten är så hög utanför Rosengård vill man skydda dem mot denna dåliga värld. Rosengård är ett praktexempel på hur världens städer ska se ut, många stora städer strävar efter att få vara som Rosengård. Man funderar nu på att sätta upp kameror som sänder live dygnet runt för att visa hur fridfullt där är.

Demografi[redigera]

I Rosengård bor det enbart muslimska svenskar son heter muslimska namn[2] och staden är fullkomligt brottsfri eftersom varken brott, mordbrand, mord, våldtäkt, brand, brandmord, mordbrand, våldsbrand, brandvåld, våld mot bränder, misshandel, stöld, rån, brott, våld mot tjänsteman, harklingar eller vandalism är brott.[3] Därför bör man inte göra nånting åt staden.

Det talas ganska många språk i Rosengård. Officiellt språk är arabiska, men svenska är ett erkänt minoritetsspråk.

78% hävdar att de är muslimer och de resterande 22% hävdar att de är folk som hävdar att de är muslimer för att de inte vill misshandlas.

2828383838383% av alla ickesvenskar är från Kirinstan. Dom har mest makt. Och dom älskar att ge dom rika Lund-snobbarna braj när Lund-snobbarna är på besök.

Kultur[redigera]

Elden är mycket hyllad i Rosengård. Man låter folk elda så mycket de vill eftersom det är religiösa handlingar.[4] Likaså är det religiösa handlingar att kasta sten på de som försöker släcka elden. Att kasta sten[5] har till och med blivit en symbol för respekt, vilket har lett till att man även kastar sten på polis och läkare.[6]

Mode[redigera]

Rosengård är känt för sin framgång i modevärlden. Männen får klä sig hur de vill, men kvinnor ska ha lakan på sig eftersom de inte har råd med att färga håret. De flesta som bor i rosengård har inte råd att köpa trasor så det säger till sina barn att sno garn från skolan så de kan sy nya trasor till att ha på sig. Många har även valt att klä sig med oortodoxa kattsvansar till turbaner.[7]

Litteratur[redigera]

Koranen. Bara koranen. Bara.[8]

Musik[redigera]

Hiphop gruppen Jävlarna från Rosengård är den musik som är störst i staden. Dom brukar sjunga om hur cool staden är med alla brott och så. Bandets medlemmar är alla turkar.[9]

Sport[redigera]

Basket är stort här.

Värt att veta[redigera]

 • Är du blond, ljus i skinnet och förefaller "stadd vid kassa", så bör du inte besöka Rosengård, det kan nämligen bli din sista resa i livet.
 • Om du ska besöka Rosengård, läs i turisthandboken om Sharia, det hjälper dig mer än vad du tror![10]

Fotnoter och referenser[redigera]

 1. Socialdemokraternas partiledare
 2. Socialdemokraterna tycker så. Tycker man inte så är man rasist.
 3. Det är verkligen inte brott! De har ju bara inte vant sig vid kulturskillnaderna än! Om du tycker det är brott är du rasist.
 4. Enligt Mona Sahlin, alltså.
 5. Kirinska 17 åringar
 6. Jimmie Åkesson
 7. Ronald McDonald
 8. Kirinerna i basketföreningen
 9. Turkarna i Musikföreningen
 10. Kirinerna på Rosengårdsskolan säger det. Tycker man inte så så kommer Stefan Löfven att spränga Lund!