Runkorsordsordern

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Runkorsordsorden är en organisation som väljer ut vissa personer efter vissa kriterier som de har, för att upprätthålla deras uppgift.

Så här går det för alla som inte tillhör Runkorsordsorden

Uppgifter[redigera]

Runkorsordsordens uppgifter innefattar att ställa sig i affärer och sånt och jävlas med folk när jävlighets balansen är för låg. Nu är det ingen vanlig jävlighet vi pratar om nu snackar vi om passiv jävlighet, tjugo personer från Runkorsordsorden kan ställa sig i kö bara för att göra kön längre. Det har även hänt att de köper sista glassen en varm dag precis för dig och slänger den bara för att jävlas.

Andra dygder[redigera]

Att kasta fimpar anses bra. Tuggummi fastkletat under skolbänken är en specifik uppfinning som runkorsordsorden tog fram. När det är din tur i ett könummersystem, t.ex. på apoteket, så är det runkorsordsorden som ser till att du får vänta i fem minuter extra på att numret skall dyka upp. Det är en dygd för gångtrafikanter att gå mot rött ljus just precis när du skall passera övergångsstället med din bil.

MedlemsKriterier[redigera]

Man ska vara en dryg men jävlig person för att få vara med i Runkorsordsorden det är som en andra personlig många i Ordern har andra jobb förutom Runkorsordsorden. Medlemmarna hålls hemliga från allmänheten.

Kända medlemar:

  • Musataf från korvkojen
  • Anders ja ni vet vem jag menar
  • Kalle han med krylligt hår
  • Carilona Anderson från Iran
  • Abduhl Jafar från Dösjöbro
  • Nisse Hult