Rymdkommunisterna

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG


Rymdkommunsterna (egentligen Revolutionära rymdkommunistiska arbetarepartiet) är ett parti som kommer att grundas år 2053 av Vladimir Dracula.

Historia[redigera]

Kosmonauten Vladimir Dracula bestämde sig 2053 efter koloniseringen av Andromedagalaxen som utfördes av USA för att hämta olja därifrån, att bilda ett parti som förspråkar att proletariatet skall delta i en revolution och störta kapitalisterna i både Vintergatan och Andromedagalaxen, och införa proletariatets diktatur i dessa områden.

Partiet fick dock ingen större väljarskara förrän 2075, då USA hade koloniserat ytterliggare fem galaxer. I en av dessa galaxer bodde en välutvecklad civilisation som hade stora tillgångar på olja och således var väldigt rika. Utomjordingarna anslöt sig till Rymdkommunisterna och fick snabbt en stor väljarskara.

Valet 2078 vann Rymdkommunisterna över oppostionspartiet Moderaterna och kunde bilda en regering. De valde dock inte att göra det, det var emot deras ideologi att vinna ett val, regeringar skulle bildas genom revolution. Perioden 2078-2082 var det anarki i Sverige. Rymdkommunisterna uppmanade alla att rösta på andra partier, och de deltog inte i valet 2082. Socialdemokraterna vinner valet och dagen därefter tar Rymdkommunisterna makten genom revolution.

Efter maktövertagandet i Sverige förklarade rymdkommunisterna krig mot USA 2083. Rymdkommunisterna gör en revolution på månen och USA tappar sitt fäste därifrån. Erövringen av månen innebar att de kunde bygga en laserkanon som kunde bränna bort alla kapitalister på Jorden från månen, ett sabotage under byggnationen gjorde dock att kanonen exploderade när den testades. Explosionen gjorde att månen förstördes och ett meteorregn på Jorden till följd av detta förtunnade dess atmosfär, vilket gjorde att Jorden blev obeboelig ett tag. Rymdkommunisterna byggde dock maskiner som gjorde atmosfären tjockare och Jorden blev beboelig igen och det fanns inga kapitalister kvar heller på Jorden.


Ideologi[redigera]

Rymdkommunisterna anser att proletariatet genom en onödigt våldsam revolution skall ta över makten och införa diktatur. Revolutionen sker inte bara på Jorden, utan i hela universum. Målet är att ta över allting och att Josef Stalin skall återupplivas och utses till allsmäktig gud.