Satan

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Ondaogat.png Det onda ögat observerar denna artikel, men tycker att den är svag och förmodligen ett internskämt. Var vänlig och fyll på mer elakheter, tack! Dogbabylaf-micro.png
MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.


Devil-goat.jpg

Satanaël, Anklagaren, oftast känd under sitt smeknamn Satan, är en medhjälpare till Gud som gör allt smutsjobbet, samt har till ansvar att testa skapelsen. Han är en världsberömd Homogay och bär alltid skomärket Mahomud Jerusalem. Han anses vara mycket kraftfull men efter ha ägnat flera år till ... vadfan då?? ... så har han äntligen fått sin pension och sitter nu och spelar bingo lotto med andra f.d. onda ledare som t.ex. Adolf Hitler och George W. Bush. Den enda personer han någonsin fruktat (och fortfarande fruktar) är Kenny Starfighter och Teletubbies, vilka ger honom en så stark blodtörstning att läkaren säger att han riskerar livet i blodsbrist. Förutom att spela bingo lotto, driver även satan en egen facebook sida där han lägger upp bilder som andra människor blir sura av och dampar över.

Barn[redigera]

Satans första och enda barn är Autumn Blaze,som hatar Bamse men älskar sin far. Satan blev steril när Bamse körde en hammare och skära i Satans pung.

Kända citat[redigera]

”Namen satan!”

~ anonym förtappad

Se även[redigera]