Schwein-Otto Hitler

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Joe-hitler.png

Schwein-Otto Hitler, bror till Adolf Hitler, var en berömd sadist, som gav ut en sado-masochistisk erotisk thriller under pseudonymen Marquis de Sade, där han beskrev hur unga fransyskor trampade druvor nakna i ett druvtråg under det att de smiskades med en fin piska, och blodet långsamt droppade ner i det pressade vinet, så att det fick en fin bismak, något som serverades till 90 kilo tunga franska grevar, som pressade ner sagda nakna unga fransyskor under denna vikt, samt något med spindlar, gyttja och kackerlackor som vi inte har den minsta lust att återge här eftersom det börjar bli riktigt äckligt. Hur som helst gjorde Schwein-Otto dundersuccé och sålde bokserien som sedemera växte ut till 12 tjocka volymer i 5 upplagor.

Schwein-Otto blev nu så rik så han köpte in ett slott i Transylvanien, hyrde in tre av de vackraste vampyrkvinnor som stod att uppbringa från trakten och sedan dess är han spårlöst försvunnen.

Forskarna har hittat åtskilliga skelett som de genomfört DNA-analys på, men ingen av dem har visat sig vara Schwein-Otto.

Hitlerdynastin

Adolf HitlerAndreas HitlerCyborg HitlerFriedrich HitlerGuschtapf HitlerSchwein-Otto Hitler