Shrek

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Shrek är en känd svensk skådespelare från Irak som har varit med i många kända filmer, till exempel i Harry Potter och de Vissnes Hen som troll och även i Harry Potter och Penisorden där han spelar Dolores Umbridge. Han spelade även huvudpersonen Bella Swan i Twilight-serien. Han har spelat huvudrollen i Göran Perssons gamla film Spindelman som har premiär nu på lördag den 31:a Februari. Det ryktas om att Shrek spelade huvudrollen i filmserien "Shrek", men ingen har lyckats bekräfta något ännu.

Shrek har även varit med och gjort röster till spelet Mulle Meck bygger bilar, där han är rösten till skiftnyckel nr 2 som man kan hitta i Figge Ferrums högra bröstvårta.

Shrek har ett starkt förhållande med Josef Stalin, då de tillsammans planerar en atombombning på Mc Donald's i Mjölby. Attacken förväntas komma någon gång under 2003 säger proffsarkitekten Mona Salin. Vissa påstår att Shrek samtidigt umgås med en efterbliven åsna på udda söndagar mellan 16-18.

Shrek själv påstår sig ha uppfunnit körsbär, då han av en slump råkade dricka blodet som kom ut ur Åsnan när han hade rännskita. Det smakade ganska gott och han valde att plantera en potatis i jorden. Det växte upp och blev ett stort fint träd med små kulor i sig som Shrek valde att kalla körsbär på grund av deras röda färg och unika smak, som han beskrev som en blandning mellan persika och ruttet ägg.


Historia

Shrek fick stora problem när det kom fram att det var han som var gärningsmannen bakom 9/11 attackerna 1869. Han blev efterlyst över hela Kanada mot en belöning på två semlor och en hink saft. Barack Obama lyckades fånga Shrek och tog emot belöningen på Bondlurksfestivalen i Halmstad 1692. Efter det blev Barack Obama stadsminister i Finland. Shrek blev satt i ett mexikanskt fängelse där han blev adopterad av en 22-årig liten pojke vid namn Snövit. Snövit och Shrek levde lyckligt i Thailand under fyra år tills Shrek blev hungrig och åt upp Snövit. Efter det flyttade han till Sverige där han först blev DJ på gatuköket i Västerås och sedan gick Komvux på Stockholmshögskolan i Göteborg. Då blev han kvalificerad till att jobba som IT-Konsult på ICA och gick därefter vidare till Toysrus för att bli bilmekaniker.

Det finns många bilder på tumblr som beskriver olika människors träffar med Shrek. Sök på Shrek is Love, Shrek is Life för att få upp en blandning av dessa anekdoter. OBS: På engelska.


Famlilj

Shreks familj består av honom själv, den efterblivna åsnan, ett litet rosa tuggummi och en colaburk med pepsi i sig och nybörjarkatten i stövlar. Den efterblivna åsnan, även kallad Ash Ketchup tuggade en gång på det lilla rosa tuggummit.


Shrek is love, Shrek is life