Socialdemokraterna

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG
Menu example .svg
Varning! vissa personer har funnit denna artikel motbjudande och har blivit äcklade av den. Vi ber dig, var vänlig tillför mer äckel så att alla blir det!!

Någon sätta oss upp på bomben.

Detta artikelen har avskyvärt grammatik. Detta blir till rätta ifall av vem som helst person gör sin tid, all vår bas är till hörande den. Mvh Autumn Blaze
Socialdemokrat.Hakan Juholt cropped.jpg

Håkan Juholt har fattat stort tycke för den här artiklen

Folkhemmet Sveriges framtida ledare har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!!! Glooory!! Glooory! Woho!


Folkhemmet SverigeSverigeflagga.PNG


Zhaingh gillar detta!!!!!!!! Mullorna gillar detta extra mycket!!!!

”Meme.”

~ Karla om Porr

”I Sovjetryssland röstar Socialdemokraterna på DIG!!

~ Rysk Reversal om Socialdemokraterna

”PARTIET har alltid rätt!”

~ PARTIET om PARTIET
"En segrare känner man igen när man ser en!" lät Berit Andnor meddela efter att ha utnämt den nya partiledaren

Socialdemokraterna, mer känt som Partiet men även kallat Rörelsen, numera Bamsegänget, är folkrepubliken Sveriges största och enda parti. Korrekt uttal av namnet är "lågutbildades trygghet". Namnet "Socialdemokraterna" härrör från att medlemmarna är sociala demokrater som gillar att snacka skit. Partiet har en röd, ihopskrynklad plastpåse som partisymbol. Partiet har fyra sidoorganisationer; ungdomsförbundet SUG (Socialdemokratisk UnGdom), kvinnoförbundet SS-kvinnor, studentförbundet Socialdemokratiska studentförbundet och Broderskapet, ett förbund för kristna socialdemokrater.

Politik: Partiet har under många år När FN sedan kritiserade Sverige för sina koncentrationsläger brydde sig inte moderaterna ett dugg, inte om något annat heller, men socialdemokraterna däremot, tacka vet ja dom. Koncentrationslägrerna avskaffades under bondegerillans revolution år 1976 och moderaterna har på grund av påtryckningar från FN inte lyckats återinrätta dem.


Partiets motto: "Fred e ju ändå rätt så ballt. Frihet är ok." Vad som egentligen menas vet ingen, men det antas att det är något mycket, mycket fint och elegant. Det har spekulerats om Socialdemokraterna har makten i sverige, mycket pekar på att det är Vänsterpartiet som har makten. Kan ha anknytning till COOP någon obetydlig affärskedja som vill ta över världen. Socialdemokraterna står på den röda sidan i det socialistiska blocket. Övriga partier i det blocket är Vänsterpartiet,Miljöpartiet och katter.

Partiledaren Mona Salin (Som kan kallas "Storasyster"), även känd som Mona Muslim och Mona Stalin, är den snyggaste i partiet och av alla partiledare och, ja, man kan väl säga hela världen(efter halva jordklotet) Hon är partiets lilla gosevalp som alltid har och är rätt. Ingen kommer någonsin kunna se igenom hennes översminkade spindelögon och partiet kommer nog inte komma ur klorna på henne ett bra tag framöver. Partiet har förlorat parti- och partymedlemmar som har flytt för sina liv då dom bara inte stod ut med henne längre.

Föredetta partiledaren, Göran "Storebror" Persson, är alla hederliga medborgares bihang. Kom ihåg att han alltid ser dig, speciellt när du går på toa.

År 2012 tillträdde Stefan Löfven som ny partiledare efter den sönderbankade Juholt.

Den nye partiledaren Stefan Löfven flyger iväg för att rövköra Cinder Glow 2013 på Sveavägen 68.

Förkortning: S (Bara ett S)

Värt att veta[redigera]

  • Socialdemokraterna kallar sig ibland för "skatte sugare" och använder då förkortningen "SS".
  • Stefan Löfven är alltid otrogen mot alla sina 1337 fruar. Samt 420000000 sambos. Bara på Södermalm.
  • Just nu rövkör Annie Lööf Steffe i Rinkeby.
  • Josef Stalin var rådgivare och mentor under många år åt socialdemokraterna.
  • Socialdemokraternas national sporter är massinvandring och elda skattepengar.

stefa<n rules the world i fouk ouy ypp you moutherfaouker bitttch Stefan fuck Cinder Glow toddayy sleep good.

Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Socialdemokraterna.