Sonic the Swensk

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
60px-Bouncywikilogo.gif
Psyklopedin har en helt orelaterad artikel om:
60px-Bouncywikilogo.gif
Psyklopedin har en helt orelaterad artikel om:

”This is MIN SKOLGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRD!!!!!!!”

~ Indigo om AK-45

Sonic the Swensk, som är en videospelskaraktär i form av en blå-gul igelkott är mycket känd för att genom sina Sonic the Swensk-spel försöka konkurrera ut Super Commio Bros-serien. Dock har han aldrig lyckats direkt väl. Man ska dock inte underskatta honom för detta, eftersom han är livsfarlig att komma i närheten av, och få har lyckats komma tillbaka vid liv, pga hans övermänskliga snabbhet och acceleration.

Tidigt liv[redigera]

Sonic the Swensk's bästa vän, Meils "Teuls" Proever.

Sonic föddes år 1934 i Sverige. Redan vid ung ålder hade han nazistiska åsikter. I förskolan mötte han som 5-åring Meils "Teuls" Proever och Exilora/Cattis the Fox/Cattis the Lucario, som delade hans nazistiska åsikter. De blev snabbt goda vänner och hade mycket kul med att mobba judarna i förskolan. En dag kom dock en ny elev till förskolan, Super Marxio. Till att börja med verkade han schysst, men efter ett tag visade det sig att han var kommunist, vilket inte Sonic gillade. Då strundade Sonic i hur Super Marxio var som KAMRAT (ett ord Sonic aldrig tyckt om). -Men barn, lugna ner er omedelbart, det här är ju faktiskt ingen politisk förskola!, sa fröken en dag då hon såg hur de slogs i myshörnan. Men Super Marxio och Sonic blev ärkefiender och började slåss som dårar mot varan. Under åren i folkskolan var det likadant varenda rast: På en grusig skolgård låg Super Marxio och Sonic och slogs, och övriga barn stod i ring medans magistern kom och hojtade åt Super Marxio och Sonic att de omedelbart skulle sluta, annars blev skolans drogdisco kommande fredag inställt (något som numera är förbjudet). Och det skulle bli ett triangeldrama när Hamza bin Indigo Laden började i klassen i årskurs 4. För att när han(2007 blev han hon) sa att han var muslim gick allt utför. Det blev tre som bråkade med AK-45-or på skolgården. Bråket mellan de två har senare fortsatt via deras spelserier. Indigo har ingen spelserie. Än. Sonic har varit med i OS för dopade. Han var med friidrotten 1969 och vann över Kirby i final. Några år senare,närmare betämt 1972 spelade Sonic i Svenska fotbollslandslaget, och han spelade både i OS för dopade och VM i fotboll för dopade. Han var den bäste svenska dopade fotbollspelaren genom tiderna. I OS för dopade 1975 i Stockholm vann Sverige över Japan i fotboll med 20-15 i fotbollsfinalen, och Sonic var med i det svenska guldlaget. Han spelade fotboll ända till 1995. Då återvände han till friidrotten igen. Nuförtiden tävlar han i flygskateboard.

Politisk karriär[redigera]

så här är det beryktat att Sonic the Swensk ser ut. Dock är det inte 100% säkert att det är han på bilden.

När Sonic blev 22 år gammal (1956) gick han med i Djurizistiska Parti, ett Parti för djur som hatar människor och som är nazister för människor. Där han snabbt fick stor respekt. När han däremot blev nekad ordförarposten blev han dock galen, och började skjuta vilt omkring sig. Den dåvarande ordföranden gav upp då och lämnade partiet, varvid Sonic tog över posten som ordförande.

Sonic har ända sedan folkskolan då Hamza bin Indigo Laden hatat muslimer och 1952 brände han ner en moské när han var på dödsdödarresa mot muslimer i Indonesien.

Efter ett tag kom han med ett politiskt förslag om att göra ett spel som kunde förstöra Super Marxios planer för all framtid. Dock hade Super Marxio en spion som lyckades sabotera hela projektet genom att byta ut alla frames i spelet med diverse porrbilder, däribland Lemonparty, Meatspin och Tubgirl. Detta dåd av vandalisering gjorde Sonic vansinnig, och han började hata allt och alla. Han började starta ett ondskefullt imperium för att förinta allt liv på hela planeten. Med sina lojala hejdukar finns det snart ingen som kan stå emot hans styrka.

Spelet[redigera]

Spelet Sonic the Swensk gjordes i Sverige år 1944 och hör till företaget Sega som ligger i Sverige. Spelet börjar i Green Hills i Gotland (som dessutom fått namn av en knarkodling med samma namn), där huvudfienderna är judar. När man kommer längre in i spelet byts judarna ut mot kommunister, och slutbossen heter Robot-commonick, som är en kommunistledarrobot som inte är helt olik Stalin i utseendet. Senare, år 1948, kom Sonic the Swensk 2, där Teuls introducerades som spelbar karaktär. 1956 kom Sonic the Swensk 3, där Knuckles introducerades som spelbar karaktär. 1962 kom spelet Sonic und Knuckles, där man dock inte kunde vara Teuls (eftersom han hölls som gisslan av en kinesisk ärkekommunist då). 1965 kom det efterlängtade Sonic the Swensk Pinball, då Sonic förvandlats till en ful hjärnboll, och kommunister lekte runt med honom i en stor låda. Sonic the Swensk 3D, första sonic spelet i 3D kom ut 1971, och revolutionerade spelvärlden totalt. Därefter var det tyst ett tag med spelmakandet, men 1981 kom Sonic und Teuls, vilket var ämnat att blåsa hela Super Commio-serien totalt. När det misslyckades vid försäljningen började man göra en remake av spelet, som de bestämde sig för att kalla Sonic und Teuls 2, som egentligen var en exakt likadan kopia av ettan, fastän det sålde gudomligt bra.

Man får välja mellan att spela mellan Sonic, Teuls, Cattis och Knuckles i spelen. Var och en har sina specialegenskaper. Sonic har en arme-Mercedes som går förbaskat fort, Teuls har ett Messerschmidt-plan som han flyger sig fram med, Cattis har sin aurasyn samt kontakter med en renrasig Lucario som kan förinta allt som kommer i dess väg, och Knuckles har en Tiger-pansarvagn som kan spränga väggar och fiender i luften.

Banorna i de senare spelen utspelar sig på olika platser i världen. I många spel gäller det att ta sig från Sverige och först till Tüskland, sedan till Italien. Därefter bär det av till USA. Därefter skall man via Alaska-vägen ta sig till Sovjetunionen och fram till Moskva.

Lanseringen av spelet fick i många länder utstå hård kritik för alla nazistiska inslag i spelet, men trots det fortsatte man att göra nya spel i serien. I Kanada censurerades spelet, medan det i Belgien totalförbjöds. Eftersom senare spel utkommit efter andra världskriget har de som kom mellan 1945 och 1995 istället kalla kriget som tema. I spelet Sonic på picknick, som kom 1984 och handlar om då Sonic åker på picknick till DDR, gäller det att försöka spränga Berlinmuren med de hemmagjorda bomber Sonic lärde sig göra på kemin under åren i småskolan. Den senaste uppföljaren utsattes för sabotage av Super Marxio, och spelet sköts upp då skaparna var ute och jagade Super Marxio. Men spelet kom till slut, vilket skedde den 31 augusti 2006, och heter Sonic the Swensk: Super Marxio's Revenge. Det kostade 2 miljoner SEK. Spring och köp det om du har pengar! Har du inga pengar, råna först din lokala bank.

Sonics Hejdukar[redigera]