Sonstorp

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNGSonstorp är nationalistisk diktatur som ligger på en okänd plats. Det är dock känt att Sonstorp gränsar till Grytgöl, Anna Books hemliga fitnesscenter och landet ingenstans. Landets huvudstad är Klothagen med 4 invånare, största stad är Sandhult med sina 5 invånare.

Geografi[redigera]

Sonstorp är ett av världens mest betydande länder beläget till höger om Anna Books hemliga fitnesscenter.

Statsskick[redigera]

Sonstorp är i grund och botten ett nationalistiskt land, men det är inte allt för sällan landet anses vara en kooperativ förening på grund av befolkningens goda sammanhållning. Detta är för att hela befolkningen gillar bärs, och när man dricker bärs vill man snacka med polarna. Brynolf II styr landet med järnhand och ingen kommer varken in eller ut i landet, förutom brudar med mindre IQ än skostorlek utan självförtroende och självrespekt. Wiz Khalifa är alltid välkommen då han är Sonstorps skyddshelgon.


Historia[redigera]

Brynolf den store och självständigheten[redigera]

Brynolf var en stor krigare av den mindre slaget. Han och hans utvecklingsstörde kusin Lasse enöga, även kända som piff och puff, inledde år 1628 en massiv offensiv för att slå sitt land fritt ifrån Ankeborg. Ankeborgs store ledare på den tiden var Anna Anka, som hade koloniserat Sonstorp 16 år tidigare genom att ha skickat bilder på sina privata delar till Brynolf, som var ung och dum, samtidigt som tanken på en naken kropp var något som gjorde honom sprallig, men samtidigt oerhört bajsnödig.

Det stora slaget mellan Brynolf den store och Anna Anka ägde rum en regnig Oktoberkväll På en nattklubb i centrala Sandhult. Brynolf och Lasse enöga hade satt sig ner för att "halsa en flaska bira", som ungdomarna brukade kalla det. Brynolf får syn på Anna vid ingången och blir så överraskad att han häller ut resten av sin bira över Lasse. Han hämtade sedan farfars hagelgevär och sköt Anna Anka 4 gånger i huvudet på nära håll.

Den mångkulturella explosionen[redigera]

Hösten 1644 avled Brynolf den store efter att ha blivit överkörd av en gräsklippare. Som tur var hade han veckan innan med hjälp av avancerad teknologi frusit ner sin säd. Tyvärr hade Sonstorp inte enda lag på den tiden, så när Brynolfs efterträdare skulle utses utbröt fullständigt kaos och anarki utbröt. Sonstorp var ett anarkistiskt land i ungefär 350 år, och under dessa skedde en stor förändring inom landets befolkning. Människor runt hela jordklotet sökte sig till Sonstorp för att frossa i låga priser och gratis läskpåfyllning på McBrynolfs i Sandhult. Resten av världen ansåg att Sverige var det största blattestället i hela stratosfären och kända ledare som Napoelon och Zlatan uttalade sig om situationen i Sonstorp.

Vad vore världen utan kebab? - Napoelon

För länge sedan hade jag en bajskorv som såg ut som en Teddybjörn. - Zlatan

Sonstorp, vad är det för jävla skitland? - Adolf Hitler

Smör. - Göran Persson

Brynolf II[redigera]

En ovanligt blå tisdagsmorgon år 1947 bröt sig Tingeling in i Sandhults spermabank. Hon visst att i ett kassavalv med 34 lås längst in i byggnaden fanns legenden Brynolf den stores heliga säd. Av en slump var kassavalvet olåst och Tingeling flög in i valvet och förde in säden genom ändtarmen. Hon tog sedan upp sin mobiltelefon, första generationens iPhone, och beställde 2 raggarballar med svängdörr från Greve Pelvis korvkiosk.

9 Månader senare hörde Tingelings grannar en stor smäll. Tingeling, som hade flyttat ifrån landet ingenstans för att bosätta sig i grannlandet Sonstorp för att arbeta som möbeltestare, hade precis fött sitt första barn. Genom sitt anus. Eftersom Tingeling endast är en fe och barnet en vanlig homo erectus så exploderade Tingeling vid födseln. Legenden säger att människor än idag kan bli träffade av en bit Tingeling fallandes från himmelen, då förstår ni att det var en alla tiders smäll.

Sonstorp
Nationalsång: Vad är frihet?
Valspråk: "Our swag is too loud."
Huvudstad Klothagen
Största stad Sandhult
Officiella språk Swaglish, Yolomaniska, Svenska.
Statschef Brynolf II
Statsskick Nationalism
Statsreligion Baylife
Valuta Monopolpengar
Tidszon CET
Topografi
 • Högsta punkt

 • Största sjö

 • Längsta flod

n/a
n/a km u.h.
n/a
n/a mil¹
Sonstorpsån
52 meter
Nationaldag 19 oktober
Landskod SWAG
Landsnummer 420
Nationaldjur Björndjur