Spädbarn

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Osama bin Ladin är mycket populär bland spädbarn, på grund av liknande destruktivitet

Spädbarn är den av allmänheten mest accepterade, men samtidigt den vanligaste, drogen som någonsin funnits - folk har varit beroende av dem i alla tider.

Särskillt kvinnor är beroende av spädbarn. Tydliga tecken på beroende är då kvinnan får abstinens; hon får humörsvängningar, hennes mage sväller upp och hon utvecklar ett mat beroende, vilket i sin tur leder till att hon går upp i vikt. Dessa syndrom av abstinensen brukar vara i cirka nio månader, beroende på hur lång leveranstid smugglarna har. Efter att spädbarnet levererats försvinner syndromen oftast helt, med undantag av kvinnans ökade vikt.

Likt de flesta droger har spädbarn spritt sig till de fattigare i befolkningen. Forskare har även hittat tydliga tecken på barnberoende hos bland annat kaniner, harar och Teletubbies, som spärrat in ett spädbarn i solen (läs mer om detta i Teletubbies-artikeln).

Smugglingen av spädbarn[redigera]

Spädbarn smugglas vanligtvis in till västvärlden från Columbia, Bolivia och Mexico. I början fördes barnen över gränsen med de sedvanliga metoderna: i bakluckan på bilar eller med fiskebåtar. Men sedan säkerhetspolisiära myndigheter i Tüskland upptäckte att gamla tanter kan lukta sig till spädbarn, som är deras naturliga fiender, har smugglarna blivit tvugna att hitta alternativa lösningar. Det har till exempel gjorts flera misslyckade försök med bland annat heliumballonger och jetmotorer.

Spädbarnssmugglarna var nära på att ge upp, men år 1921 gjorde de en fantastisk upptäckt. Det visade sig att det effektivaste och säkraste sättet att smuggla barn över gränserna var att linda in dem i vita filtar och skicka iväg dem med tränade storkar, pelikaner eller fiskmåsar. De tränade leveransfåglarna lämnar sedan av spädbarnen vid olika korrumperade myndigheter i olika länder; Barnavårdscentralen i Sverige. Där kan sedan barnets blivande föräldrar komma och hämta upp det och ta med det hem.

Spädbarnsberoendets historia[redigera]

Enligt Bibeln upptäcktes spädbarnsberoende omkring år 1, efter Kristi födelse. Kung Herodes hade innan fått höra att forskare, tre stjärntydare, misstänkte att spädbarn kunde vara beroendeframkallande, och när han fick höra om hur ett par, Josef och Maria, hade färdats genom öknen på en åsna - bara för att få tag på ett spädbarn - var han övertygad att spädbarnsberoende existerade. I ett försök att stoppa beroendet så snart som möjligt genomfördes den största razzian i historien. Kung Herodes soldater spred sig i hela landet och avrättade varenda spädbarn de kom åt.

Men när alla spädbarn i Judeen var utrotade beställde människorna genast nya spädbarn. Spädbarnssmugglarna tjänade så mycket pengar att de senare lyckades starta en epedemi med hjälp av sin marknadsföring, allt tack vare pengarna de fått in efter spädbarnsslakten.

Användningsområden[redigera]

Det mest självklara användningsområdet är att använda spädbarnet som drog. Drogen är så stark att det räcker med beröring eller till och med ögonkontakt för att man saka kunna se effekterna. Folk som blivit utsatta för spädbarn börjar genast prata underligt och osammanhängande; de upprepar ofta samma fråga om och om igen; offrets sinnen blir så pass avtrubbade att personen i fråga inte märker om denne får saliv, uppkastningar eller exkrementer av diverse slag på sig; personen påvisar också problem med finmotoriken - ansiktsmusklerna spänns hit och dit och visar flera olika känslor utan att personen själv verkar kunna kontrollera dem.

Om du inte omedelbart märker något de ovan nämnda symptomen, så kontakta genast din lokale smugglare. Du har helt enkelt råkat ut för ett "orent" spädbarn, ett bondläppsbarn. Bondläppsbarn har spätts ut med andra arter, oftast nötkreatur, innan de skickas iväg. Dessa spädbarn är oftast inhemska, ofta från Skåne.

Idag är spädbarn den vanligaste drogen över hela världen, undantaget Vatikanstaten (där LSD, lim och underkläder är vanligast), men i tidernas begynnelse användes spädbarn som biologiska väckarklockor. Man hade ännu inte upptäckt spädbarns nedbrytande och beroendeframkallade sida. Användningen av spädbarn avslutades ganska snabbt, eftersom de inte väckte en på morgonen, utan höll en vaken stort sett hela natten istället.

Bondläppsbarn har genom alla tider använts som falurödfärg. Med rätt framdrift, på senare tid jetdrift, kan man lyckas måla en hel vägg med hjälp av ett spädbarn. Man använde just bondläppsbarn eftersom man ändå inte kunde använda dessa som en drog. Det är så falurödfärg har blivit så vanligt på landet.

Aktiviteter med Ditt spädbarn[redigera]

Här finns några populära alternativa användningsområden för ett spädbarn. Prova några hemma.

  • Skaka det tills dina armar domnar
  • Se om det flyter; om det gör det, experimentera hur mycket extravikt spädbarnet kan bära innan det sjunker
  • Måla om hemma
  • Se hur många spädbarn som får plats i din mixer, medan den är på
  • Undersök hur det låter när du kör över det med din bil
  • Spädbarn sägs smaka som kyckling, undersök om det stämmer
  • Gör babyolja