Spamien

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Spamien är litet land mitt ute i Ingenstans. Man vet inte när Spamien blev självständigt. Det är ett okänt land som nästan igen känner till. Ingen vet om Den ens existerar. Spamien är ett av mest spamigaste landet i världen skickar mest mail och reklam spam till andras e-post. De skicker mest till Spanien eftersom att det är deras värsta fiende de hatar varandra väldigt mycket. Spamien har förklarat krig mot Spanien i flera 100 år.

Historia[redigera]

Det började med att Spamiens regering skickade spam mail till Spaniens regering de blev rasande. Spaniens regering fick massa porrbilder det så det fick virus. Spamien försökte virus attackera hela Spanien. De lyckades inte för Spanien upp Antivuris som tog bort allt virus. Då Spamien arga börja förklara krig. Så Spamien skicka spam med jätte mycket virus så Spanien inte kunde bli av med det. De mycket problem. Så alla det deras datorer förstördes. Spanien skickade tillbaka virus men hade inget effekt eftersom de hade redan kopierade programmet från dom och de som uppfann vuris. Det där allt vuris kommer ifrån som du får i ditt e-post.

Sport[redigera]

Spamien var arragerat OS 1992. Spamien var vunnit VM i basket 2006. Spamien var vunnit massa OS för dopade medaljer i grenen E-post skickningar och reklam spam. Spamien har ett känt sportlag. Även kallad telefonförsäljare. [[Kategori:Länder