Skillnad mellan versioner av "Martin Ljung"

Hoppa till navigering Hoppa till sök
81 byte lades till ,  16 oktober 2008 kl. 20.52
ingen redigeringssammanfattning
[[Image:Martin_Ljung.jpg|thumb|Martin Ljung under repetitionerna inför första ''Knäppupprevyn''.]]
{{Q|Gamle Martin! HanLjung... harhan inspireratär mig tilltråkig 99%att jag blir deprimerad av allablotta tanken mina gamlahonom. go'aRen kuplettboogies!tristess.|August Strindberg|Martin Ljung}}
{{Q|Vem är han...? Eh, just det.|Martin Ljung|Martin Ljung}}
 
'''Martin Ljung''' är enSveriges svensktråkigaste Gudperson sedanenligt urminnesen tiderundersökning gjord av Tristess-kommittén. Det var han som uppträddeingav självmordstankar till normala personer genom att dra urtrista skämt i gestalter som RockTråk-Fnykis, Viking och KanonkungenDepressionskungen Folke LavettiTristessi. Han uppenbarade sigskämtade för att skapa glädje och humor hos folket, ochmen hanistället ärgjorde antagligenhan Sverigesdem godastedeprimerade och mäktigasteledsna gudöver att det finns någon människa som är så tråkig som han. Han och hans godetrista kollega [[Povel Ramel]] skapade flera dåliga knäppupprevyer som meddelade glädjebudskaprecept på antidepressiva tabletter för att frälsaha ihjäl folk.
 
Noterbart är att Ljung också är extremt gammaltråkig. En av hans mjölktändergener liggerär en sådan som [[fossil]]genererar iren etttristess. avHan trappstegenarbetade som föreprojektledare dettaunder Allmännautvecklingen Läroverketav iantidepressiva [[Knäckebrödhult]]tabletter, ochvilket han arbetadesjälv somvar projektledare under utvecklingenberoende av språket [[latin]]. Själva namnet på språkettabletterna är en följd av att Ljung insisteradevar atthimla hatråkig ettoch ordkass som gjordeatt [[palindrom]]skämta avatt meningenhan ''"Niblev talartrött braoch latin"''<ref>[http://brainmetauttråkad av sig själv.com/forum/index.php?showtopic=11281 LatinskDet ordbokär 2005]</ref>sant.
 
==Källor==
 
[[Category:Folk]]
[[Category:Gudar]]
[[Category:Hjältar]]
[[Category:Personer]]
Anonym användare

Navigeringsmeny