Skillnad mellan versioner av "Kommunist"

Hoppa till navigering Hoppa till sök
3 togs bort ,  30 november 2010 kl. 12.31
ingen redigeringssammanfattning
{{stub}}
{{dåligt språk}}
'''Kommunist''' är en [[person]] som bor i eller utanför en [[kommun]], alternativt på [[Pluto]], och är anhängare av ideologin kommunism grundad av [[Karl Knark]] 2475. Kommunisterna stårär föremot attallt detvad intereligion ska finnas religionheter och de villbrukar bomba religiösa byggnader. Kommunister förespråkar [[vänsterpolitik]]. Att inte vara kommunist är därför svårt.
 
== Kommunistens ståndtaganden ==
En kommunist står för [[bl.a]] jämställdhet (som att tycka, vara, ha saker lika), byggnader, totalitär anarki, mer socialism, mänsklig o-jämställdhet, fri marknad samt utrotning av [[Val|blåvalen]].
De vill även ta bort polisen från samhället eftersom de flesta poliser (enligt dem) är facister/nazister/rasister som helt enkelt bara slår kommunister, och detta är HMF... tycker domde.
De tycker även att staten skall stå för alltalla samhällets utgifter. Individen har inget som helst ansvar för vad denne tarföretar sig för. Eventuella brottslingarBrottslingar skall talas tillrättatill rätta, med sänkt fängelsestraff som följd.
 
== Kommunistens liv ==
En kommunist blir till när han lärt sig titeln på den heliga skriften ''Das Kapital''. Det finns inget krav att ha läst längre än till sidan 3 i förordet till boken. DeInte mestens berömdade kommunisterfrämsta harkommunisterna sällanbrukar passeratpassera sidan 300. [[Fidel Castro]]s kunskaper om ''Das Kapital'' slutar just på sidan 309, vilket torde vara rekordet bland de kommunistiska ledarna. Stalin somnade redan på sidan 28, och kompenserade detta genom att skriva sin egen ''[[Readers Diggest]]'' version på fyra sidor som sammanfattar just dessa 28 sidor. Genom att läsa sidan 64 kan en kommunist bli sexuellt uppeggad och om denne råkar träffa en annan kommunist, som också har läst sidan 64, kan ljuv musik uppstå när dessa tu brister ut i ''Internationalen''. Är det inte två hannar eller honor kan det vara bra att veta att befruktningstiden är 3 år och den vanligaste parningsperioden är 17:35. Honans befruktningsperiod kallas "Röd vecka".
 
En kommunist behöver i genomsnitt 25 dl vodka per dag för att överleva.
 
== Kommunister och Sverige ==
Ca 34 % av Sverige befolkning är kommunister. De flesta bor i den norra delen av landet och alla skriver i wikipedia. Många ungdomar, helst i nedre tonåren, blir medlemmar i någon trevlig kommunistisk grupp, eftersom dom tycker det är väldigt fräckt. Det är ju alltid fräckt att vara "alternativ". Speciellt när du på köpet får demonstrera och slåss med högerpolitik-högerpolitiska grupper. De mest framgångsrika alternativkommunistungdomarna är bisexuella, fjunskäggiga, går omkring i transversitutstyrsel och har scensex med mattvättmaskiner och mattpiskor. Genom att använda kondom, heligt vatten och vitlök kan man förhindra spridning av kommunism i Sverige.
 
==Kommmunister och Finland==
Anonym användare

Navigeringsmeny