Skillnad mellan versioner av "Ica"

Hoppa till navigering Hoppa till sök
17 togs bort ,  22 december 2016 kl. 17.38
Bättrade på grammatiken något.
(Bättrade på grammatiken något.)
 
==Stig och Familjen==
Ica grundades 1964 av [[Kejsare Stig]] i Staden [[Ica(stad)|Ica]], han sitter fortfarande vid makten, just nu är det oklart vem som ska bli arvinge, [[Ulf]], [[Cindy]] eller [[Sebastian]]? Ingen vet riktigt. Stig har äntligen hittat sin lilla övermäktiga svärson och han kallas för, [[ICA-Jerry|Praktikanten Jerry]]. Det sägs att Jerry har Förpackatförpackat 1000 varor på 0,63 sekunder!!!!! Jerry spelar också [[Clark Kent]] i [[Smallville]]. Många säger att Jerry har dödat sin mamma Solbritt Von Heiding med en smörkniv som han gjort på träslöjden.
 
==Falska påståenden==
Vissa påstår att Ica är en livsmedelsaffär, men de är helt enkelt inte på vår, [[Psyklopedin|Rebellernas]] sida. ellerRisken finns haräven att de som vanligt har blivit hjärntvättade av [[Wikipedia]].
 
==Bert Karlssons ingripande==
1997 köpte [[Bert Karlsson]] halva Ica, utan Stigs vetskap, men Stig lyckades köpa tillbaka det 2004., genom att sparka [[Bert Karlsson]] och skrika jag är en åsna. Som käkar korvar
 
== Konkursen ==
Tyvärr så gick ICA i konkurs år 2003, efter att [[Bobbarn Pokosta]] hade beställt en kupp där [[Mackan Söderman]] baxade 5 miljoner liter av energidrycken Monster, men tack vare ett rådigt ingripande av ICA-Jerry så kunde Stig trycka på CTRL-Z och sedan låtsas som om denna händelse aldrig inträffat. Sedan höjde ICA åldersgränsen från 3 år och 2 månader till 18 år för människor, och 52 år för sälar, så att en liknande händelsehändelser inte skulle kunna inträffa igen.
 
==[[Aktuellt]]==
2007 kom Ica med i [[Aktuellt]] då [[Katarina Bergström]] tyckte att Ica hade gått för långt när de vägrade sälja tvål till såna som lyssnade på [[Black metal]],. denDen allsmäktige [[Dead]] togbegick då självmord i protest mot Ica. De som trorlever i tron att han togbegick självmord 1991 har lyssnat för mycket på [[Christer Sjögren]].
 
==Byte av namn==
8

redigeringar

Navigeringsmeny