Staffan Westerberg

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Staffan Westerberg under sin stormiga ungdomstid.

Staffan Sven-Otto Prostetnik Vogon Westerberg, född 11 augusti 1936 i Lule-palte-å, är en svensk regissör, manusförfattare, kommunistisk infiltratör och hypnotisör, utsänd att skicka in subliminala meddelanden i barn och vuxna genom extremt bizarra barnprogram. Förutom att ha stått i Mr Evils tjänst, anses det att han är utsänd av vogonerna på uppdrag av galaxens psykiatriker för att radera Jorden och ge plats åt en intergalaktisk motorväg.

Westerberg gjorde under 1970- och 80-talen en rad mer eller mindre bejublade barnprogram med sig själv som dockspelare, men har framför allt blivit omtalad för det hypnotiska programmet Vilse i pannkakan, fullt av mind-control-aggregat avsedda att med strålning upprätta en fjärrkontroll-kontakt till alla barns hjärnor, så att dessa sedan kunde styras från den för tillfället utsedde kommunistiska diktatorn, men kloka hjärnor som inte lät sig kontrolleras, har avslöjat Westerbergs ondskefulla anslag, och helt riktigt beskrivit den ofantliga skada hans fjärrkontrollexperiment gjort på den tidens ungdom, som så blev radikala i stället för neoliberala sociopater, vilket är det naturliga tillståndet för alla människor. Han har därför fått epitetet "Mannen som förstörde en hel generation, genom att implementera kommunistiskt/kristet medlidande i barnen".

Han är också känd för sina program med Lillstrumpa och Syster Yster, fulla av subliminala meddelanden - 1983 stod han för julkalendern Lille Luj och Änglaljus i strumpornas hus, som anses ha drivit USA att genomföra Julbombningarna i Hanoi, 1985, med fördröjd effekt.

Religion[redigera]

Westerberg är också upphovsman till staffanwesterbergismen, en polistisk-religiös-kulturell trosriktning som initialt utgav sig för att vara harmlös underhållning för minderåriga, men som sedermera hjärntvättade stora delar av den uppväxande generationen svenskar. Idag finns ytterst få medlemmar kvar av Staffan Westerbergs Moské För de Sista Dagars Skenheliga. Faktiskt är den ende registrerade medlemmen hobbysnickaren, komikern och diktatorn Martin Timell.