Star wars

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Exempel.jpgWars Star handlar om Darf Vaders avkomma Luke Skywalkitalkie, och Astrid lindgren är producent

Filmer första Wars Star filmen hette "Wars Star Episode 6: Luke råkar kasta en sten på sin Pappa" och är 5 minuter lång och handlar om hur Luke blir träffad av en sten i huvudet, Under tiden så kör Han ett solo, och Leia blir uppäten av en björn i skogen. Filmen fick väldig bra recensioner och ses som en film som ändrat hur människor ser på film. IMDB 10/10 "Sämsta jag har sett, fast den är ju också den enda film jag har sett" IGN 10/10 "Jag växte upp med detta och är helt bländad av nostalgi så den får 10/10" YODAPRESSEN 10/9 "bra, den var!" vilket ledde till att Wars Star fick en uppföljare.

Andra Wars Star filmen hette "Wars Star Episode 6,5: Return of the king" och handlar om när Lukes Mormor har samlag med Lukes morfar filmen är 2 timmar lång och fick också bra recensioner IMDB 10/10 "Kuk, jag menar kul film för hela familjen"

Den sista filmen "Wars star episode 1: korv" Handlar om lite färg och är så lång så man hinner se på sällskapsresan innan filmen är slut, filmen fick sådär recensioner men anses som den bästa av de tre första filmerna IMDB 2/10 rätt så bra!


År 2010 ville astrid lindgren göra en prequal triolgi, bara ett problem, hon var död, så hennes mamma fick göra jobbet.

Första prequal filmen hette "Wars Star: episode 2 Hitta Nemo lolz" Filmen var ok men astrisd lindgrens mamma hade aldrig sett den första trilogin med Wars Star, så istllet för att Darr vader var en liten Bitch som han var i originalet, gjorde Astrid Lindgrens mamma om honom till en fett badass som är en fisk, nya skådespelare fick spela alla karaktärer, alla av de var Astrids mammas grannar, det blev inga fler filmer efter detta.

Nästa film hette "Wars Stars episode X -XX" den handlade om när Luke gick in i ett stort hål, sen kom han ut som en kanin, men sen ville han in igen, men då var tjejen död för luke lightsaberkock var för mycket för henne, men luke hade redan hällt varm tomatsås på henne. Lukes mormor blev riktig hungrig efter detta och gick och lagade mat, men hon hade inga tänder. Filmen fick recnsioner!


Rolllista

Luke Skywalkietalkie - Cristian Bale i orginalet! Charlie sheen i Prequalarna!

Hans solo - Astrid Lindgren i orginalet, fanns inte med i prequalarna...

Leia - Emma Stone i orginalet! Ersattes av Jackie Chan!

Darf Vader - Kanye west i orginalet! Lindgrens mammas gädda i prequalarna

Yoda - Mamma, din!

R2U2 - Musse pigg

CP3PO - CP3PO

Alla andra - andra grannar, som Benedick cucumberbatch, toby mcsuckdick och Astrids mammas ex, ja alla 18 (inkluderar gäddan). jag heter jeppe eller nej jag heter Amina.Indigo Zap Muhammed har hijab hela tiden förutom när hon sover o duschar när guzzen badar har hon burkini.