Stenbackeskolan

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Stenbackeskolan - En skola för lallare och lättkränkta. Också några som varken identifierar sig som män, kvinnor eller helikoptrar. Detta konstiga beteende är under genomsökning... Lärarna är okej men sexister och borde därför brinna.

Eleverna är cancer och borde få strålbehandling. De skriker konstant och bråkar som apor. Börjar nästan tro på evolutionsteorin... Som tur är har vi Johan som kommer att genomföra en school shooting. Och Filippa som kommer våldta Lucas om han har otur. Samt även Albin,Kalle,Onna,Terese och Viktor kommer bli skjutna om inte någon tar hand om Anton.

Kommunism är en stor del av denna kristna skola och därför börjar vi varje lektion med att alla ställa sig upp på bänkarna, dra ner byxorna och sjunger stolt Rysslands nationalsång. Vi var en gång nazister men efter att den fula eleven Joshua Dillion Blessed klippt sig som en SS Officer ville ingen vara nazist längre. Vi var tvungna att slakta honom under månens sken och använda hans blod för att pryda VÅRA ANSIKTEN!

Högstadiet är mest cancer. Vi har en dag varje år som heter världsboksdagen. Då ska alla lallare (inklusive lärarna) måste klä ut sig till något. Såklart klär sig ju araberna ut även fast de varje dag klär ut sig till spöken eller vad det nu är.

Under skolans historia har det skett 13 bombningar (antagligen eftersom RuckaRucka Ali gick här), 2 bränder och över 9000 school shootings (eftersom eleverna ville härma internetmemen "shooting stars" och sköt fel). Vi har också haft ca 400 lärare under de 5 år skolan har varit igång. Sedan den nya rektorn, Stittler, började har 70% av alla föräldrar klagat eftersom de avrättat lärare med 55mm kaliber. Det ryktas att Stittler, tillsammans med Johan, förvarar lik i ett kassaskåp, som han försöker sälja till kannibaler.

1941 blev skolan exposad för att ha läckt gammastråling från toaletterna och på så sätt gett nästan alla på skolan tredje gradens cancer. Eleverna förstod att det läckte och 2015 tog 40% tog cyanidpiller och dog för att inte lida mer.

Det finns även bevis för att det finns utomjordiskt liv på skolan och därför kommer CIA komma och sätta alla Aliens i Guantanamobay.

Men nu kommer en ny elev som heter Mohanad han är ingen terrorist men han är en arab med plattat hår och en överstor näsa vi vet att det är konstigt att säga arab men inte terrorist. fast ändå är vi alla oroliga eftersom han har fått ett skolmejl som heter MOAB vilken är en bomb. så det är tvek att han inte är terrorist som alla andra araber. fast i slutet så fucking dödade han en lärare med en penna och halallade tre med en banan jepp en banan han använde den som en boomerang.

Det finns en annan kille i klassen som är arab (surprise). Han heter Yamen, korkade jäveln är verkligen kär i sitt hår, som vi alla vita skulle gissa så är mohanad och yamen bästa vänner jag har hört dom när de gick in i toan en gång för att planera en schoolshooting fast den här gången skulle arab jävlarna vara kreativa. Yamen hade en idé om att skjuta lärarna medans han kammade håret. men Mohanad däremot har tänkt att bränna dem med en plattång efter de är döda. slutsats: Araber borde utrotas på direkten NO JOKE!!!

Sedan finns en Kirin vid namn Tseion Malik från Zhainghiska terroröknen och HON är någon man borde vara vän med. Hon älskar porr och kollar porr på skoldatorn. Hennes fetisch är skolbänkar, så fort hon ser en blir hon stormkåt, hon blir så kåt att hon stönar i klassrummet. Kom ihåg, hon är bara 15.