Stenbocken

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Stenbockar är klättrare och blir lätt din överman (eller överkvinna)

Stenbockar är sådana typer som är födda mellan 21 december och 20 januari. De är bångstyriga, och har en tendens att klättra, och om man bråkar med dem, är de benägna att stångas - så se upp!

Fruktansvärda spådomar[redigera]

Tisdag[redigera]

På tisdag kommer du att trampa i en hundskit, och det kommer att göra din respektive ursinnig, så att vederbörande kastar en stekpanna mot dig. Lyckligtvis är dina reflexer utmärkta, varför stekpannan hamnar i grannens huvud, just när han skall ut och köpa en tidning i närmsta kiosk. Denna granne är han som torterat er i flera månader nu med att spela piano i tid och otid, och alla era grannar blir mycket tacksamma över den lägliga olyckan.

Onsdag[redigera]

På onsdag inträffar en generell olycka med ett flygplan som ramlar ner från himlen, antingen sitter du i detta, eller så sitter en för dig speciellt misshaglig person i detta plan. På kvällen tar du och din respektive ett glas vin, tillsammans med en mörk stek.

Torsdag[redigera]

På torsdag kommer äntligen prylen som du beställde på internet för tre år sedan, storleken är emellertid ett nummer för litet, och i frustration går du ut med din dobbermanpincher vid namn Fido, och låter honom ostört bita sönder alla cykeldäck i kvarteret, så det smäller och pyser. En snut kommer förbi, men det är bara att blåneka att hunden är din, så slipper du alla straff.

Fredag[redigera]

På fredag är det det sedvanliga: sport och öl, och chips. Gissa vad straffet blir? Jo vänta bara till i morgon du!! Renlevnad eller det där andra, hade varit mycket bättre!

Lördag[redigera]

På lördag kommer ett överraskningsbesök av svärmor, och det blir återigen en onödigt blöt och osund kväll.

Söndag[redigera]

På söndag blir du och din respektive tvångskommenderad att tjänstgöra i den sinnessjuka sekt du och din respektive har blivit tvångsrekryterade i. Du kommer därför, att röd i ansiktet av genans, att behöva skrika "Hollaaa! Hollaaa!" i två timmar i det lokala stadsdelscentrum där ni bor, medan din respektive tvingas borsta 120 kvadratmeter med en tandborste, under det att er sektledare blottar sig för traktens gamla änkor äldre än 90 år, vilket hoppar på denne och förvandlar honom till köttfärs meddelst onämnbara metoder. Äntligen är ni befriade från ert slavkontrakt i att tjänstgöra 120 miljarder år i slavläger till putrefactiolog-kyrkan!! Pris vare den Sanna Guden!!.

Måndag[redigera]

Efter gårdagens excesser, måste du och din sambo sova i 48 timmar för att transformera från paranoid schizofren manodepressiv till misstänksama illusionistiska hypomaniker. Måndagen försvinner således, och eders respektive VD kommer att varna er seriöst för att ha försovit sig. Detta är dock helt i Fredrik Reinfeldts anda, så ni kommer att kunna vara lugna, under förutsättning att ni är moderater.

Se även[redigera]