Stockholm

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Stockholm.
En serie om dumhet
Standard "låg-IQ-idioti"
Standard låg-IQ-idioti
Hög-IQ-idioti
Hög-IQ-idioti
Olika typer av dumhet:

Vad som saknas:

”I Sovjetryssland är Sverige!! Stockholms huvudstad”

~ Rysk Reversal om Stockholm

”stock holm i mitt hjär ta”

~ all sång på skan sen om om Stockholm

Stockholm, även kallad Fjollträsk, Likalukta, Nollåttistan osv., är centrum för Sveriges ondska, det är där man bestämmer att flyktingar som hotas av dödsstraff i sina hemländer skall sändas hem till sina hemländer för att där undergå dödsstraff. I Stockholm gillar man döden, d.v.s. andra människors död, inte sin egen död. Anledningen är att man i Stockholm tror sig vara en egen art, Homo niloctiensis skild i från människoarten Homo sapiens, och att det är bättre om sapiens dör ut så att niloctiensis kan expandera och få Lebensraum på sapiens bekostnad. Alla genetiker förkastar slika teorier med emfas, stockholmarna tillhör enligt dem sapiens, men de är något mer degenererade än andra sapiens, vilket bl.a. slår sig på talorganet.

Norrlänningarna daltar inte med stockholmarna, utan säger rätt och slätt: "de där i Fjollträsk, de är jo bög!" De hävdar också att: "de tål jo int äta rejäl mat, får de surströmming, då kolar de ju vippen!" Många i det egentliga Sverige tror att om man tar stockholmarna med sig i ett krig, då kommer Sverige att förlora, i annat fall vinna.

Stockholmarna brukar rakt ut kalla alla som bor utanför Stockholm för bönder av någon JÄVLIGT SKUM ANLEDNING!! till och med folk från skit stora städer i andra länder som New Jerk. Orsaken till varför det säger så är osäker men man tror att det beror på att de vill få andra som inte lever lika fjolligt som dem att känna sig som gammeldagsa grottmän

I dystra gränder utformas den Stockholmska mentaliteten

Varför Stockholm är bättre än Göteborg[redigera]

Stockholm blir bara bättre och bättre, ju längre man kommer från dess centrum. Göteborg och alla andra städer i Sverige saknar denna för Stockholm unika egenskap. Stockholmsdialekten tillhör också ett av landets fåtal autokrypterade dialekter, vid sidan av Skaunskaj. Befinner man sig i Stockholm behöver man heller inte dölja sin inneboende ondska lika väl som i övriga städer, då detta där kan väcka anstöt. Detta är dock en stor motsägelse, eftersom göteborg är bättre än stockholm eftersom det ligger längre bort från stockholms centrum än stockholm.

Varför Göteborg är bättre än Stockholm[redigera]

Eftersom Göteborg ligger mycket långt bort från Stockholms centrum är det bättre än Stockholm.

Varför Stockholm är bättre än både Malmö och Göteborg[redigera]

Sverigedemokraternas nya proposition.

Politik[redigera]

[[1]] Men tack och lov så bor inte Göran Persson i Stockholm längre. Han åt upp all mat! Dålig stil! Stockholm sägs också ha en av de mest failade politikerna i världen. Dom tror på den fjolliga 08:a stilen som innebär att vara en bortskämd (latin: Stóckholmus) och ganska bög. Detta tror dom på i sin enformighet ska ge dom mer grödor som de sedan kan offra till sin gud Carl XVI Gustaf, som är för alla andra svenskar ett stort mysterium varför dom vill ha honom vid liv.

Historia[redigera]

Stockholm har en rik historia, det är faktiskt så mycket att jag inte orkar skriva det här. Men vad det än är så är det en mer intressant och bättre på alla vis än vad Göteborgs historia är, om det lilla samhället nu ens har en historia att tala om. dom flesta Somaliska lejon jägarna bor i stockholm, därför så är göteborg bättre. Den vise sade: Amen`för fan grabbar sluta snacka skit och erkänn att båda städerna är dåliga stockholm är fjoll&:co medans Göteborg är nån jävla fisk luktande låtsas storstad.

Stadsdelar[redigera]

Värt att veta[redigera]

 • Det finns vissa kriterier för att få kallas stockholmare, varav det viktigaste är att man måste ha en IQ som understiger ens skonummer.
 • Det finns en bar vid namn Porrbaren där man får porr,vodka,knark och JÄTTEPIZZOR. Samt McDonalds knarkburgare på 282839921991919383939123654789201 ton.
 • Captain Halal bor här.
 • Zakir Naik gillar att pissa i sina byxor utan underkläder.
 • Tensta är nice.
 • Musikvideon till Lotta Engbergs succéhit ”Fyra Bugg&en pedofil” spelades in där Lotta Engberg super på Sergels Torg.
 • På Sergels Torg får man blotta sig.
 • Sveriges minsta dagis, dagiset ”Blindstyret” finns i Stockholm. Där har inte funnits ett barn sedan hösten 1967. Dock finns det fortfarande en personalstab på 246 personer, alla med full lön. En undersökning från 1999 visade att alla anställda var nära släkt till politiker och revisorer i Stockholm.
 • Stefan Löfven bor ihop med sin sambo Zecora.
 • Förutom Fjollträsk så kallas Stockholm ibland även för "Likalukta".
 • Lollo bor i Stockholm. Hennes skonummer är 39 och hennes IQ är 33.
 • Indigo är den smartaste i hela stan,med en IQ på 94. Dock så är hon från Råslätt.
 • År 1694 så föddes Johan Helmich Roman i Stockholm, den enda kompositör som har gett Sverige något att vara stolt för inom klassisk musik.
 • I Stockholm togs den enda bilden som vi människor känner till av djuret Sillkalv år 1975.
 • Stockholm jobbar med Illuminati och är därför överallt, ser att och alla.
 • Kirinerna finns i hela Stockholms centrum och 6 juni 2015 gjorde vi om Riksnatten till en moské. Det ändrades 10 juli till Riksnatt igen.
 • Vladimir Putin föddes där.
 • En gång i tiden invaderade ett monster Tjockholm. Det visade sig sedan vara Anna Book som letade efter någonstans att bajsa.
 • Profeten Muhammed var född i Solna.

Se även[redigera]