Super Commio Bros. 2

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG


Super Commio Bros. 2 är ett spel som släpptes till Nintendo Entertainment System år 1928. Egentligen så var det tänkt att det japanska spelet Super Marxio: The lost USSR:s skulle släppas som efterföljare till Super Commio Bros, men eftersom det bedömdes vara allt för lätt för TV-spelsberoende västerländska kapitalistungar så krävdes en annan lösning. Därför köpte man rättigheterna från Mitsubishis TV-spelsavdelning till spelet Doki Doki Panikångest och stoppade ner det i en Super Marxio-kartong. Tyvärr hann man inte koda om spelet, vilket löstes genom ett självhäftande dekalark man kunde stoppa på TV-rutan så att de afghanistanska terroristerna från Doki Doki Panikångest ersattes av Super Marxio och hans vänner.

Handling[redigera]

Super Marxio har tagit knarksvamp och hallucinerar att han går uppför en lång trappa som leder till en dörr. På grund av strejk så ramlar han ner på andra sidan dörren då ingen hunnit bygga en våning där. En röst i hans huvud säger "Välkommen till landet Subculture! Vi har fått en hemsk kapitalistledare här som tvingar oss in i fördärvet. Släng några muterade Tjernobylgrönsaker på honom så ska det nog ordna sig". När Super Marxio vaknar från sin dröm är han övertygad om att den är sann och börjar gå bärsärkagång i grönsakshyllan på ICA.