Svedala

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Svedala, även kallad Svedaula, babbarbablirflerochflerplishelp och Svedala är en vacker stat/land/kontinent/stad/by/håla. Svedala är väldigt rikt på olja no joke.

Politik[redigera]

I Svedala är det diktatur som gäller. 1457 tog Totte Klippatung över tronen i Svedala rike. Just nu sitter Abdat Hakim Abdullah Muhammed Mohamet Muhammed Ali Muhammed Mohamet Klippatung i tronen.

Historia[redigera]

Svedala grundades någon gång 150394349 f.kr dvs på dinos(hur fan stavas dinosur ja ni vet vad jag menar)bla blas rövars tid. Det var den italienska T-Rexen Michelini Guardello som upptäckte att det fanns mycket olja i Svedala och bestämde sig för att bygga ett semesterparadis i Svedala. 1885 före Muhammeds födelse bröt ett inbördeskrig ut mellan Svedala IF och Klippatungsläktet. Krigets grund var att Svedala IF hade inga åskådare på sina matcher och tyckte Fitt-Fött-Wallah-Ali Klippatung kunde bjuda in sina kusiner. Det Svedala IF inte tänkte på var att Fitt-Fött-Wallah-Ali hade över 1 Miljard kusiner, you know the drill ;)

Problem[redigera]

Bara i Där babbarna bor och Kiringården, där radikala Trump-anhängare har klottrat:”Jesus save you” och SD:are:”UT ur Sverige!” Varav dom boende skrivit:”Kuk 26” eller ”Fittan 19”. I Bokskogen bombade en SD:are ett hus där en muslimsk familj från Iran bodde. På en av skolorna(troligtvis i Marbäck för där är det känt om mobbing) så mobbades en elev till döds av andra elever. I Kiringården så ska en 6 åring ha sprängt Kiringårdens fritids år 2001. Barnet hamnade på internatskola i Rosengård som 14 åring.

Stadsdelar[redigera]

Och sist men inte minst