Svensson P. Torsten

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Rymdmannen Svensson P. Torsten är inte resultatet av ett dåligt ordbehandlingsprogram. Han heter Svensson i förnamn och Torsten i efternamn. Fan inget att skratta åt.

Svenssons historia[redigera]

Svensson Pilström Torsten föddes 1975 i Skogen. Sina första år levde han med sina föräldrar. När Svensson bara var fem år, dog hans föräldrar då de blev påkörda av en älg. Efter föräldrarnas död levde Svensson ensam i Skogen och inspirerad av dumtrastar växte hans dröm om att bli en rymdman.

Vid sjutton års ålder tog han sig till en satellituppskjutning i norra Skogen. Svensson P. Torsten klamrade sig fast vid raketen och följde med den ut i rymden. Svensson bar mycket tjocka och fluffiga kläder. I kläderna fanns det luft som han kunde andas, en metod som utvecklades redan på stenåldern.

Väl ute i omloppsbana runt jorden släppte Svensson taget om satelliten och simmade mot månen, där han tänkte bygga sig ett hus av Asp. Halvvägs till månen stötte han på ett Ufo som han liftade med till Neptunus.

Svensson P. Torstens catch phrase ska ha varit något i stil med: Vill du smaka på Älgpower!? En variant ska ha varit: Bråka inte med mitt rymdsinne, det är dock inte bekräftat.

Svenson P. Torsten dog 31 år gammal, när han sögs in av ett svart hål och kom till en femte dimension. 31 är lika mycket som om du skulle hålla upp alla dina fingrar 3 gånger plus en tumme en gång. Om du lägger till ett finger blir det 32, så gammal skulle Svensson ha blivit om han hade dött ett år senare än vad han gjorde.