Taliban

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

En taliban är en slags religiös sexuell sadist, som gillar att fånga in unga kvinnor, ställa dem nakna vid en påle och piska dem blodiga. Deras ändamål är naturligtvis att utöva makt och att uppnå sexuell njutning för dem själva, medan kvinnorna skadas och omvärlden äcklas oerhört, samt samfält ämnar förinta alla talibaner och all talibanism. Talibanerna själva tar naturligtvis denna sakteligen närmande egenförintelsen som ett tecken på deras utvaldhet, medan omvärlden snarast begränsar denna utvaldhet till en selektion för omedelbar annihilation.

Karaktär[redigera]

Talibaner förekommer av alla möjliga religioner och åskådningar, egentligen spelar det ingen roll annat än att religionen eller åskådningen används som ett verktyg för den sanna bakomliggande religionen, nämligen sexuell njutning genom sadistiska övergrepp, något som främst inspirerats av Satan, en potentat som eventuellt kan vara upphovet till nämnda religion. Det förekommer talibanism i sunni och shi'a islam, men har varit välkänd under lång tid i alla kristna kyrkor, exempelvis religiös höger i USA. Ateism, liberalism, socialism och framför allt konservatism har också varit välkända plattformar för åtskilliga talibaner, och judendomen, hinduism och buddhism är också svårt infiltrerade av talibaner.

Orsak[redigera]

I hjärnan på en taliban har det blivit fel. Sex-kretsarna har genom kortslutning kommit i kontakt med våldskretsar, vilka normalt sett endast används i olika former av självförsvar, men då kåthet i denna felkopplade apparatur resulterar i våldsamhet, så uppstår en inre ångest i dessa stackars felkonstruerade exemplar, så att sexdriften undertrycks, varpå den trycker på hårdare underifrån, och till sist så blir talibanen så full av inre motstridigt tryck att de exploderar i en fullkomlig våldsorgie, med sexuella inslag. Det säges att en demon vid namn Baal-Ladin, har hittat på denna felkoppling, och sitter nere i helvetets tredje nivå, kommerskollegium, och fnittrar storligen över denna onda gärning.