Terminator

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Terminator (arabiska: اسامة بن محمد بن عوض بن لادن), mest känd som Hasta la Vista baby-mannen, född 43 Oktober 1884 i Kebabstaden, Saudiarabien, är en satanistisk militant emofjortis och grundare av det homosexuella terrornätverket al-Gayda som varit inblandat i flera attacker mot civila och kebabiska mål världen över. Terminator gick i skolan Hogwarts och är utbildad till att heta Stefan. Hans far var en dvärg vid namn Frodo och modern var en shemale vid namn Pippi Långstrump.

Terminator på väg till Oscarsgalan i sin splittrans nya jacka.

Uppväxt[redigera]

Terminator växte upp i staden Ta Qi Fsha Nanen, även känd som Kebabstaden, i Saudiarabien, där hans far var en underdrivet kort dvärg. Hans far, Frodo, var gift 72 gånger, men endast med fyra fruar åt gången. Terminator var det fulaste barnet Frodo någonsin sätt och hans mor Pippi Långstrump, Frodos 63:e fru, gick bort när hon/han såg barnet för allra första gången. När Terminator var fyra eller nitton år dog hans far i en tuff schackmatch. Samtidigt återuppstod hans mor igen, efter en dos magisk fruktsocker. Hon avled dock kort där på när hon såg Terminators fula tryne igen. Terminator gick i skolan Hogwarts där han mötte och lärde känna sin allra närmaste vän, Harry Potter. Potter gick, till skillnad från de andra i hans ålder, fortfarande i femte klass, istället för att jobba som en vanlig 37-åring vanligtvis gör. I 38 års ålder väcktes Terminators emointresse, möjligen efter influens av sin grafiklärare som hette Lil' Bow Wow. Detta var tämligen ovanligt bland elever och lärare. Under 1920-talet besökte Terminator det svenska landskapet Dalarna vid ett flertal tillfällen då han gillade små blonda pojkar i tajta strumpor. År 1922 bodde Terminator på ett motell i Falun, då en bild togs på honom, tillsammans med en ung blond pojke vid namn Kalle Kaviar.[1] Källor har uppgett att Terminator var utklädd till en brat på denna resa. Andra, däremot, hävdar att den person som pekats ut som Terminator i självaste verket var Karlsson på taket. Mellan 1945 och 1979 studerade han till att heta Stefan på Hogwarts. Han erhöll även en examen i att panta burkar år 1981, efter 10 år av aktivt obsermerat hela pantproceduren. Han har länge blivit sedd som en av världens bästa pantare, men har dock efter en CSskada blivit tvungen att lägga burkpantarkarriären på hyllan.

Terminator gifte sig för första gången 1982 med Spindelmannen och fick året därpå sitt första barn Leif Pagrotsky som senare blev sångare för den norska techno/dansbands gruppen Turbonegro.

Terminator utklädd till brat.

Nutid[redigera]

Terminator är just nu känd som vinnare i det amerikanska tv-programmet ''American Next Top Pedophile där han vann finalomgången med hela 79% över tvåan, Michael Jackson. Han har även varit med i filmen Spiderman 11 där han spelar indianen i Village People. Det går rykten om att han ska medverka i den nya emofilmen Cut Cut Cut men vissa källor påstår att rollen som Emo-Pelle i filmen redan är upptagen av Lasse Kronér.