Terraria

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Terraria är ett hårigt pixelspel som handlar om att göra vapen av en massa material ( gröt, kokain, fläsklägg etc) Och använda dem för att besegra Flygande Köttväggar, brieostar och palmer som smakar som köttfärs. Ordet Terraria kommer ifrån en profet som satt på en myrstack och hade gonorré.

Karaktärer[redigera]

I början kan man bara välja Fredrik Reinfeldt, som är spelets huvudkaraktär, men man kan också låsa upp nya gubbar som till exempel Martin Timell, Tischten Flonk, en anonym snurf som bor i snurfbyn och sist men inte minst Kråkjäveln Fridolf.

Vapen[redigera]

Det finns många olika vapen, allting från Stora, håriga, svarta, slemmiga Släggor till zombie-kvarlevor som man smiskar fienderna med. Man kan också kasta skorpor om du har tillräckligt med mana. (OBS: MANA SKA ALDRIG ANVÄNDAS, DET ÄR FÖR BÖGAR).


Död[redigera]

Om man dör i spelet (det spelar ingen roll hur) Så Splittras karaktären i flera bitar och det flyger organ överallt, dessutom blir spelaren hemsökt förevigt av Albert, den ondskefulla grisdemonen. Det kommer också att stå ett så kallat “dödsmeddelande” i chatten som alla på servern kan läsa, vilket är riktigt humilierande; här är några av dem mest kända…

(Spelarens namn) blev förvandlad till en hög med kött av en magisk flygande SjumplahumpKlump

(Spelarens namn) Blev våldtagen av Fredrik Reinfeldts förlorade bror...

(Spelarens namn) Hoppade ner i några taggar och spetsades av en vattenmelon...

Fiender[redigera]

Det finns en hel del fiender i terraria, men de svåraste är de gröna Kletarna som gör tio biljoner i skada. Det tar en halv sekund för ett Grönt klet att äta tio ton skräpmat, för att sedan bli förvandlad till en guldfisk som kan gå. Zombies är några av de fullaste fienderna i nintendo-bibeln. De har blivit stenade och förrådda sedan tiotusentals år tillbaks. Zombies användes som korvmat till Evert och hans imperium. Reinfeldt älskar att döda zombies!

TerrariaProffs[redigera]

Kända terraria-proffs är Hitler, Barbapappa, Yrhirrmirr, Mumin, herow, Jimmie Åkesson, boromir, Jösta med J, Jaba the hutt, Tardrarria hawlp och Lökmannen från ‘’jagluktarvitlökien’’. Hitler och mumin har slagits om vem som ska ha tangentbordet när de spela terraria.

RECENSION[redigera]

"Jag antar att om du har mentala skador, ont i analet, och ingen oskuld, som ga så BÖR du köpa det här spelet så att spelutvecklaren har råd med kläder åt sina föräldrar" Säger det enda levande bältdjuret som nu ger recensioner på dataspel (fråga mig inte varför). "Spekutvecklaren är nämligen väldigt fattig eftersom Gabe Newell stal hans byxor, dessa byxor var oersättliga till spelutvecklaren, Gabe sålde dessa byxor till Al Quadea som hade det väldigt roligt att klä ut sig till karlsson på väggen." Nyköping är hemmet för hemlösa klet där man kan donera sin lever, donera er lever idag! Garanterad betalning!

KRITIK MOT SPELET[redigera]

1/10 ‘’sämsta lasagnen på den här cyberplaneten’’ - Anonym Kock - Spelet var så dåligt att det blev korvstroganoff med potatis och lite röd grädde på

1/10 “9 9 9 9 9” - Adolf Hitler: NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN!

-1/10 Sämst men bättre än sämst för att sämst är sämst som känns sämst när det är sämst


Allt som allt har spelets kritik ruttnat sönder spelindustriens toaletter.