Tjejmaffian

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Den här artikeln är jävligt sann

En av de få bilder som finns på tjejmaffian.

Den moderna tjejmaffian är en organisation som grundades av Gudrun Schyman. Organisationen har som huvudsyfte att göra männens liv till ett helvete genom att vägra ta hand om disken varje dag efter varje måltid, att vägra laga mat till varje måltid, att inte passa upp på mannens alla behov, som t.ex komma med öl när man ser på en actionrulle.

I dagsläget är tjejmaffian även extremt starka, då de lyckats ta över de flesta höga chefsposter i flera stora företag.

Politik[redigera]

Tjejmaffian är i stort sett bara inriktad på en sak, att ta över världen och göra alla män till slavar. Trots detta vinner maffian ständigt politisk mark. De drar sig inte ens för att använda sig av biologiska vapen.

Mall:Tip

Faror[redigera]

Om du aktivt motsätter dig deras försök att få mer politisk mark, kan du räkna med att få ditt liv förstört, då de har medtoder för att knäcka dig, som t.ex. ;

  • Att vägra dig sex under 42 veckor
  • Att säga upp ert bredband
  • Att logga in som dig på datorn och krascha alla dina kompisrelationer

Som du ser är det väldigt farligt att aktivt motarbeta tjejmaffian.

Det bästa sättet att tackla denna hemska terror är att ignorera den så gott det går, annars finns det inget att göra.

Framtiden[redigera]

Tack vare sina extremt effektiva terrormetoder (som är helt lagliga) ökar deras inflytande hela tiden, det finns ingen som i dagsläget kan stoppa dem, men männen håller på att utveckla ett extremt kraftigt vapen som ska kunna hjälpa dem i sin jakt på att få tillfredställelse under de 42 veckor som tjejmaffian sexstrejkar, den information som finns ute om vapnet, visar ett vapen vars kodnamn är Gheysecks.

Länkar[redigera]