Tunnelångest

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”I sovietяyssland, tunneln fåя ångest av DIG!”

~ Rysk revers om tunnelångest

vad är tunnelångest?[redigera]

Tunnelångest(inte att förväxla med klaustrofobi och vanlig ångest)är fenomenet som uppstår när en mörkrädd person med en kass ficklampa befinner sig i en mörk plats med mer än en utgång(exempelvis i en tunnel, i en skog eller i Moskvas tunnelbana). Tunnelångest är känslan av att alltid bli förföljad, men att aldrig kunna se förföljaren. Detta leder till att människan börjar snurra runt som en mänsklig bayblade, vilket till slut leder till vansinne. Detta används i Sovietunionen som nöje för ledarna på barnkollot gulag. Hur detta gick till finns det info om i följande stycke:

hur använde gulagledarna tunnelångest för mänsklighetens bästa?[redigera]

Stalin ser ut att vara väldigt glad för tillfället.jpg

Stalin har stort tycke för denna artikel
Den allsmäktige Josef Stalin har gjort sig besväret att komma hit och lägga till denna mall på grund av sin eviga kärlek till den. Vilken ära!


I Sovjetryssland, mall lägger till DIG!! Komm2.PNG


Gulagledarna låter kroppsmåla två barn i olika färger, och sätta dom i var sin ände av en tunnel med var sin dåliga ficlampa. Detta leder till att barnen bärjar snurra som bayblades. Om man har tur så snurrar barnen närmare och närmare varandra tills de krockar. Det barn som fortsätter snurra längst tid vinner. Det förekommer även ibland att de kapitalistiska infiltratörbarnen slår vad om vem av barnen som kommer att fortsätta snurra längst tid. De barnen som slog vad med varandra sattes oftast mot väggen och skjöts i nacken, precis som det ska vara!


kan tunnelångest drabba normala människor?[redigera]

Det råder delade uppfattning om detta. Toplessfettona(putin och göran persson) har den idiotiska åsiktem, det vill säga att tunnelångest bara kan drabba mörkrädda och efterblivna. De bra personerna(August Strindberg och usain bolt) menar att alla kan drabbas av tunnelångest, även normala människor. De menar att alla blir märkrädda när de utsätts för stora mängder av mörker, även om vissa har för mycket stolthet för stt erkänna det. Och om man är rädd så kan vad som helst hända. Även att man blir en mänskligbayblade


--85.225.86.160 9 maj 2013 kl. 18.39 (UTC)