Upprepning

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Upprepning

Upprepning är när man säger samma sak två gånger och det sker när en person säger samma sak som denne tidigare redan sagt. Detta brukar ofta ske hos äldre människor, men förekommer ibland hos ungdomar. Detta brukar ofta ske hos äldre människor, men förekommer ibland hos ungdomar.

Historia

Historia

Världens första upprepning kom år 1142 klockan 11:42 när en pensionär frågade om en man kunde säga meningen igen eftersom han inte hörde. Då hade en man sagt en mening varpå en pensionär frågade om mannen kunde säga meningen igen (detta på grund av att han inte hörde). Sen dess har det blivit allt fler upprepningar. Sen dess har det blivit allt fler upprepningar. I Kina var det strängt förbjudet att upprepa sig från år 1188 till 1954 för att Kinas regering trodde att det skulle leda till färre pensionärer. I Kina var det strängt förbjudet att upprepa sig från år 1188 till 1954 för att Kinas regering trodde att det skulle leda till färre pensionärer.

Återkommande upprepning

Återkommande upprepning

En återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning är en återkommande upprepning.