Vampyrdiarré

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om The Vampire Diaries.

Vampyrdiarré, även kallad Vampyr-borta-med-vinden, är en amerikansk vampyrserie med en massa vampyrer som suger blod ur människor, och vampyrer som blir kära i och "fortplantar" sig med människor och vice versa. Först på scenen dyker den snälla vampyren Staffan Satanael upp och blir kär i Helena Dagobert men så kommer den elaka brorsan Diabolus Satanael och skall börja djävlas med Staffan bara för skojs skull. Han suger upp litet människor så att de avlider litet härsan och tvärsan, och risken är att han börjar suga och slafsa i Helena men då har Staffan redan satt på Helena en medaljong innehållande magnusört vilket är det värsta som vampyrer vet. Som ersättningssnacks har Diabolus i stället börjat suga på Carola Phoebus som han hypnotiserar för diverse ändamål, exempelvis befria Diabolus när Staffan elakt nog har spärrat in för att förhindra vampyrerierna, men Staffan lyckas smyga i litet magnussört i en drink så att Diabolus svimmar av chocken och blir instängd i en källare för att degraderas till ett skelett, men då kommer Carola och befriar Diabolus.

En annan gång slurpar Diabolus, törstig som han är, i sig fyra pundare i skogen, och skall till att slurpa i sig även Viktoria McDonald men då är han nästan mätt så han bestämmer sig i stället för att göra vampyr av henne för skojs skull. Efter litet diverse jakt, med inblandade poliser och oroliga brorsor, så försöker Viktoria äta upp Helena, men eftersom Staffan har henne under sitt beskydd så slutar det med att Viktoria får en träpinne i hjärtat. Alla är ledsna och chockade, men Diabolus, som fått en utskällning av Helena, hypnotiserar alla relevanta individer så att de glömmer alltihop.

En annan gång beslutar sig Staffan för att han är för farlig för Helena, så han försöker dra sig iväg, och Helena snyftar likt i Borta Med Vinden, men Staffan lyckas inte haspla ur sig "I don't give a damn", utan i stället kommer det nya vampyrer och ställer till trubbel, och då måste Diabolus och Staffan ställa upp och försvara sitt revir mot dessa vampyrinkräktare och nu blir det så komplicerat så nu går serien inte att beskriva längre.