Varg

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Oroa dig inte, han bara skojar!

Vargar är mycket vänliga djur och om dom omringar dig så lägger du dig bara ner och spelar död, vargar är inte asätare...tror jag, eller kanske var det björnar? Ordet varg betyder varulv som blev arg.

Man kan observera att vargar är nästan utrotade lite här och var och det är just för att vargar egentligen är det farligast man kan tänka sig. För en varulv är egentligen hundarnas mest farliga vapen, dom är samma sak för hundar som ninjor är för människor. Dom är eliten inom deras ranker och när hundarnas smusslande intrång i sammhället inte är på topp griper varulvarna in och börjar sakta men säkert utrota diverse djur som vi människor äter för att svälta ut oss och göra oss lika beronde av hundar som pojken i Alex Dogboy (om nån nu har läst den).

Men åter till vad en varg egentligen är. Jo som sagt är det en varulv som blivit arg och det är som det låter. För det händer enstaka gånger att en varulv äter ett ruttet lamm och då blir den arg och börjar genast gänga ihop sig med andra vargar som formar flockar, och en flock är något farligt som jag inte ska prata om nu, men dessa flockar attackerar allting inom synhåll med sina genmodifierade klor och vargarnas special vapen: den otroliga valpen, något mer om den ska jag inte nämna för det anses som tabu. Med tabu menas en långsint kusin till Wabu från Dingo pictures.

Om du träffar en flock eller en varg någongång ska du genast vidta åtgärd som att locka den in i en fälla med en banan och gå in med den bara för att den ska kunna festa på ditt kött som du har förgiftat så den dör.

Varulvar vill utplåna familjen Kukens i filmen Toilet. En av dem snyggaste varulvarna är Jacob Drack.

Göran Persson sa år 1957 att vargar är missbildade celler från hans Navel. Denna navel har forskare räknat ut att den är 3200 meter i omkrets, en expedition skickades in i naveln år 1987, men kom aldrig tillbaka...